Foto: Vida Press
Vai, tavuprāt, kino pasaule ir pelnījusi Venoma un Zirnekļcilvēka tikšanos? Ja tā, tu esi vienās domās ar aktieri Tomu Hārdiju, kuru rudenī redzēsim asa sižeta zinātniskās fantastikas filmas "Venoms: Būs slaktiņš" ("Venom: Let There Be Carnage") galvenajā lomā. Lai gan Hārdijs apzinās, ka līdz cerību piepildījumam tāls ceļš ejams, viņš norādījis – ja abas puses būtu gatavas, viņš neredz, kāpēc tā nevarētu būt realitāte, raksta "The Hollywood Reporter".

Sarunā ar "Esquire" franšīzes "Trakais Makss" zvaigzne Hārdijs atklājis, ka jau ļoti aktīvi strādā pie tā, lai kino fani ieraudzītu šo abu varoņu saspēli. "Es būtu nolaidīgs, ja necenstos uzņemties virsvadību par jebkādas savienojamības iespējamību. Es nedarītu savu darbu, ja visu laiku nebūtu nomodā, atvērts jebkurai iespējai, un priecīgi satraukts par to," sacījis aktieris.

Neskatoties uz to, ka aktieris ļoti vēlētos vienā filmā redzēt savu citplanētiešu simbiotu – antivaroni Venomu un Zirnekļcilvēku – varoni no Kvīnsas –, viņš apzinās, ka tam ir vairāki un jau šobrīd zināmi šķēršļi. Ieliktās pūles un centienus primāri var apgrūtināt autortiesības, kas tiešā veidā saistītas ar populārajiem varoņiem. Hārdijs gan arī uzskata – ja abas studijas būtu ieinteresētas, kopīgiem spēkiem šķēršļi būtu pārkāpjami.

"Nenoliedzami, kanjons, kam jāpārlec, ir liels," teicis aktieris, piebilstot, ka vienam to izdarīt būtu vēl grūtāk. Hārdijs arī uzsveris, ka šajās sarunās būtu nepieciešams augsts diplomātijas līmenis, inteliģence un vēlme sēsties pie galda un par šo tēmu runāt. "Ja abas puses būtu ieinteresētas un ieguvējas, neredzu, kāpēc tas nevarētu notikt."

Taču, kamēr šis jautājums vēl ir miglā tīts, aktieris solījis, ka ļoti labprāt ar abām rokām turpinās to "stumt uz priekšu", lai gan viņš, gan fani pieredzētu Olimpisko spēļu cienīgu sacensību. Viņš arī piebildis, ka saprāta un veiksmīga biznesa robežās darīs visu iespējamo, lai tas notiktu.

Jaunākās ziņas vēsta, ka filmu "Venoms: Būs slaktiņš" uz ekrāniem neieraudzīsim vis 24. septembrī, bet gan 15. oktobrī. Šī kinolente būs Venoma otrais iznāciens ar mēģinājumu pārliecināt kritiķus, ka pirmā filma netika pienācīgi novērtēta. "Venom: Let There Be Carnage" ir turpinājums 2018. gada kinolentei, kuras kopējie ieņēmumi pasaulē sasniedza 856 miljonus ASV dolāru (aptuveni 705 miljoni eiro), vēstī "Deadline".

Intervijā Hārdijs arī pačukstējis, ka, ļoti iespējams, Venoms sagaidīs arī trešo cēlienu. Aktieris sacījis, ka tas, protams, atkarīgs no "Venoms: Būs slaktiņš" ieņēmumiem un rezultātiem, taču jau šobrīd studija ir ļoti apmierināta ar paveikto, raksta "The Hollywood Reporter".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!