Foto: Vida Press

Lai gan iepriekš paziņojis, ka vairs neatveidos savu slavenāko supervaroņa tēlu no "X-Cilvēki" pasaules – Vilknadzi –, aktieris Hjū Džekmens pievienosies Raienam Reinoldsam filmā "Dedpūls 3", kas gaidāma 2024. gada 6. septembrī, informē CNBC. Šī būs pirmā reize, kad filma tiks izlaista kā kompānijas "Disney" īpašums.

Pēdējo reizi Džekmens Vilknadzi atveidoja 2017. gadā režisora Džeimsa Mangolda filmā "Logans". Toreiz aktieris publiski paziņoja, ka šī būs viņa pēdējā loma kā Vilknadzim. Kad "Disney" oficiāli ieguva projekta "X cilvēki" tiesības, Džekmens ar sajūsmu runāja par iespējamiem jauniem aktieriem, kas viņa vietā turpmāk varētu iejusties Vilknadža tēlā. Tomēr, kā informē "IGN", Džekmens un Reinolds sen vēlējušies sadarboties un, lai gan abi pirmo reizi kopā parādījās uz īsu brīdi filmas "Dedpūls 2" beigu titros, tas vairāk bijis kā joks, nevis īsta divu tēlu satikšanās.

Reinolds, kurš vairākos "20th Century Fox" projektos attēlojis antivaroni Dedpūlu, sociālajos tīklos paziņojis, ka Dedpūla pirmajai parādīšanās reizei "Marvel" supervaroņu pasaulē jābūt īpašai un atmiņā paliekošai. "Mums jāsaglabā tēls un jāatrod tam jauns dziļums, motivācija. Ar to vēlos izcelt, ka katrai "Dedpūla" filmai jābūt neatkarīgai no iepriekšējām. Šis bijis iespaidīgs izaicinājums, kas man licis ieskatīties dziļi sevī," Reinolds saka savā "Twitter" kontā publicētajā video.


"Disney" jau iepriekš ziņoja, ka Dedpūls tiks integrēts "Marvel" supervaroņu pasaulē, taču nebija skaidrs, kā tieši – par šo antivaroni tiks uzņemta atsevišķa filma vai tas epizodiski parādīsies filmās par citiem šīs pasaules supervaroņiem. "Dedpūls" ir viens no vairākiem komiksiem, kura tiesības šobrīd pieder kompānijai "Disney", kas 2019. gadā iegādājās kinostudiju "20th Century Fox". Paredzēts, ka tiks uzņemtas filmas arī par "X cilvēkiem" un "Fantastisko četrinieku".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!