Foto: AP/Scanpix/LETA

Sandra Buloka Holivudu pagaidām nolikusi otrajā plānā. Aktrise apstiprinājusi, ka viņa no aktiermākslas paņems pārtraukumu, lai pievērstos savai ģimenei. Intervijā izdevumam "Entertainment Tonight" Buloka paskaidroja, ka nezina, cik ilgs būs pārtraukums, taču teica, ka viņai jāatkāpjas un jāatrodas vietā, kas viņu padara laimīgāku, ziņo "Independent".

"Es savu darbu uztveru ļoti nopietni," viņa sacīja, nosaucot savu aktrises karjeru par "24/7" apņemšanos. "Un es tikai vēlos būt 24 stundas diennaktī ar saviem bērniem un savu ģimeni. "Viņa paskaidroja: "Tur es kādu laiku būšu!"

Proti, tā vietā, lai lasītu scenārijus, Buloka teica, ka viņas jaunais darāmo darbu saraksts griezīsies par un ap bērniem. Tātad, kas ir Bulokas kā mammas darāmo darbu sarakstā? "Visu viņu vajadzību apmierināšana," viņa paskaidro.

Romantisko komēdiju karaliene par to ieminējās, prezentējot savu jaunāko romantisko piedzīvojumu filmu "The Lost City". Jautājumu un atbilžu laikā kāds auditorijas dalībnieks jautāja, vai viņa plāno tuvākajā laikā veikt vēl kādu radošu darbu.

"Es mīlu stāstus, kas liecina par mīlestības trūkumu ģimenēs un kopienās. Es labprāt turpināšu to darīt," viņa teica 12. martā žurnālam "Variety". "Es pie tā atgriezīšos. Es nezinu, kad. Droši vien tad, kad viņi būs pusaudži, noteikti 16 vai 17 gadus veci."

Decembrī filmas "Bird Box" zvaigzne "Facebook" "Watch "Red Table Talk" epizodē atklāja, ko viņai nozīmē būt mammai. "Es zināju, ka būšu māte, bet es zināju arī to, ka nebūšu māte agrā jaunībā," sacīja Sandra, piebilstot, ka, pirms lēmuma pieņemšanas par adopciju, viņa koncentrējusies uz savu aktrises karjeru. "Tas bija viss, kas man bija. Tas bija mans prieks."

Viņa atcerējās, kā Luiss (dēls) 2010. gadā tika ielikts viņas rokās, kad viņš bija tikai 10 dienas vecs. "Es vienkārši zināju un teicu: "Šis ir mans ceļš"."

Sandra pateicās arī savam ilggadējam partnerim Braienam Rendālam, ar kuru viņa sāka tikties 2015. gadā, kad tika pabeigta viņas meitas adopcija. Viņa Braienu raksturo kā ļoti pacietīgu vīrieti. "Oskara" ieguvēja paskaidroja, ka viņš ir īstais cilvēks, lai būtu daļa no viņas ģimenes.

"Es ne vienmēr piekrītu viņam, un viņš ne vienmēr piekrīt man, bet viņš ir piemērs pat tad, kad es viņam nepiekrītu," sacīja Buloka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!