Foto: Kadrs no video
Vasara nesusi jaunas ziņas daudzu iemīļotā seriāla "Kronis" ("The Crown") aktieru sastāvā, augustā paziņojot vēl divas zvaigznes, kam pēdējās divās sezonās uzticēts atveidot vienus no galvenajiem varoņiem.

Seriālā "Kronis" visā krāšņumā ir attēlota reāla karaliskā dzimta, proti, tas atklāj britu karaļnama vēsturi 20. gadsimta vidū. Kā raksta "Netflix", stāsts seko pa pēdām karalienei Elizabetei – politiskajai sāncensībai, mīlas gaitām un daudziem citiem notikumiem.

Šobrīd tapuši zināmi to aktieru vārdi, kas atveidos vēsturiskos personāžus pēdējās divās seriāla sezonās, aptverot laiku no 1990. gada līdz 21. gadsimta sākumam. Princeses Diānas lomā iejutīsies austrāliešu aktrise Elizabete Debicki, raksta BBC. Savukārt prinča Filipa ādā centīsies iejusties Džonatans Praiss, bet karalienes Elizabetes – Imelda Stauntona. Princesi Margrētu atveidos Leslija Menvila.

Mikroblogošanas vietnē publicēti arī īsas jauno aktieru pārdomas par pievienošanos seriāla komandai:

  • Stauntona: "Seriālu skatos jau no pirmajām sērijām, un man tas ļoti patīk. Man, kā aktrisei, bija liels prieks skatīties, kā iepriekšējās aroda pārstāves katra piešķīra Pītera Morgana darbam kaut ko īpašu. Esmu patiesi pagodināta pievienoties izcilajai radošajai komandai un aizvest "Kroni" līdz pat noslēgumam."
  • Menvila: "Nevaru izteikt savu prieku par iespēju atveidot princesi Margrētu. Stafetes kociņu pārņemu no divām "lielām" aktrisēm, tāpēc nevēlos nevienu pievilt. Tāpat esmu ļoti priecīga sastrādāties plecu pie pleca ar savu labu draudzeni Imeldu Stauntoni."
  • Praiss: "Esmu ļoti priecīgs atkal sadarboties ar "Netflix". Iepriekšējā pozitīvā pieredze, strādājot pie "The Two Popes", devusi pārliecību iesaistīties un šajā darbā atveidot princi Filipu. To visu piedzīvot kopā ar Morganu, Stauntoni un Menvilu būs liels prieks."
  • Debicki: "Princeses Diānas daba, vārdi un veiktie soļi dzīvo daudziem sirdīs. Esmu ļoti pagodināta pievienoties šim seriālam, kas mani aizķēris jau no pašiem pirmssākumiem."


Pēdējās divās sezonās būs iekļauta princeses Diānas un prinča Čarlza šķiršanās, kā arī viņas bojāeja 1997. gadā, vēstī BBC. Tāpat sižetā iekļauta arī princeses Margrētas nāve.

Tiem, kuri tikai šodien iepazinušies ar seriālu, lūk, pirmās sezonas tīzeris! "Netflix" skatāmas trīs šī seriāla sezonas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!