Foto: Vida Press

Aktierim, kurš atveidoja fanu iemīļoto, galveno elfu Bernardu filmā "Santa Klauss", šķiet, vajadzēja atrasties kopā ar Timu Alenu arīdzan trešajā šīs franšīzes daļā. Līdz pat pēdējai minūtei cerējām, ka tas arī notiks, taču nekā! Nav noslēpums, ka filmas fani bija vīlušies, neredzot kašķīgo elfu, liekot daudziem spriest kāds bija iemesls, kāpēc aktieris Deivids Krumholcs neatgriezās? Izrādās, laika plānošana nebija galvenais iemesls.

Intervijā izdevumam "Vulture" Bernarda atveidotājs atklāj, ka fanu iemīļotajam varonim – kašķīgajam, taču mīļajam elfam Bernardam – patiesībā bijusi nozīmīga loma Ziemassvētku komēdijas trešajā daļā. Skaidrojot savu prombūtni 2006. gada filmā, viņš teic: "Stāsts par manu plānošanu (iekļaušanu filmā) ir patiess, kaut kā arī nepatiess."

Tajā laikā aktieris piedalījās CBS krimināldrāmas "Numbers" uzņemšanā, taču Krumholcs apgalvo, ka bijis gatavs pielāgot savu grafiku gan filmas, gan seriāla vajadzībām, ja viņa varonis scenārijā netiktu "devalvēts" (ja pret viņu neizturētos negodīgi).

"Bernards bija trešajā filmā! Viņi man atsūtīja scenāriju, turklāt loma bija diezgan nozīmīga. Mēs izstrādājām grafiku, kas man bija ellišķīgi grūti, bet biju tam gatavs. Un viss bija sagatavots," viņš skaidrojis." Taču varu teikt, ka varonis tika nedaudz devalvēts, un es diemžēl nespēju viņu atveidot pēc labākās sirdsapziņas."

Lai gan Krumholcs teic, ka pirmās divas "Santa Klausa" kinolentes ir patiešām īpašas, uzsverot, ka pirmā filma ir teju vai klasika, viņš noskatījies arī trešo daļu. Tomēr tā viņam neraisījusi tik siltas sajūtas kā pirmās divas daļas. Iespējams, tamdēļ, ka viņš vienkārši tajā nepiedalījies. Lai vai kā aktierim ir patīkamas emocijas par "Santa Klauss" filmu mantojumu, kurā viņš reiz piedalījies.

"Ir mežonīgi labi būt daļai no kaut kā, kas ir bijis tik ilgi, kas tiek rādīts katru gadu un kļuvis par tradīciju," viņš uzsver. "Nekad nevarēju iedomāties, ka man būs šāda saruna pēc gadiem, kad citi interesēsies, kāpēc nepiedalījos trešajā filmas daļā." Katrā ziņā – tolaik 16 gadus vecais aktieris izbaudīja filmēšanos šajā franšīzē un apgalvo, ka arīdzan tagad izbauda filmas stāstījumu, kas ir par ģimeni un šķiršanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!