Foto: Vida Press

Keita Vinsleta nogādāta kādā Horvātijas slimnīcā pēc tam, kad cieta negadījumā filmas "Lee" uzņemšanas laukumā, ziņo "Deadline".

"Keita paslīdēja un tika nogādāta slimnīcā. Tas bija kā piesardzības pasākums, kas nepieciešams uzņemšanas vajadzībām. Ar viņu viss ir kārtība, un plānots, ka viņa jau šonedēļ atgriezīsies filmēšanas laukumā," citējot Vinsletas pārstāvi, teikts "Deadline" paziņojumā.

46 gadus vecā "Oskara" balvas ieguvēja filmā atveido fotogrāfi Lī, kurā galvenā uzmanība pievērsta viņas dzīvei, tostarp darbam kā "Vogue" kara korespondentei Otrā pasaules kara laikā. Filmas režisore ir Elīna Kurasa.

Apspriežot projektu 2021. gadā, Vinsleta uzstāja, ka filma nav biogrāfiska kinolente. "Lai izstāstīstu stāstu par visu Lī dzīvi, tas ir seriāls, kas ir "HBO" vērts," viņa sacīja. "Tas, ko mēs gribējām darīt, bija atrast interesantāko desmitgadi viņas dzīvē, to, kas definēja, kas viņa ir un par ko kļuvusi, pateicoties tam, ko viņa pārdzīvoja."

Tiek ziņots, ka negadījums notika pēc tam, kad Vinsleta pabeidza filmēties Džeimsa Kamerona "Avatar" turpinājumā, aktrisei pieliekot daudz pūļu, tostarp aizturot elpu septiņas minūtes zem ūdens. Fani uztraukušies, vai Holivudas slavenajai aktrisei tomēr nevajadzētu paņemt pauzīti no aktrises karjeras?

Kā viņa iepriekš teikusi "The Hollywood Reporter", viņai nekad nav bijis prātā rezerves plāns savai karjerai, paskaidrojot: "Man nav biznesa smadzenes. Jā, esmu saprātīga, bet man nav biznesa prāta. Un es nevēlos strādāt birojos un ikdienā valkāt augstpapēžu kurpes – aizmirstiet to! Galvenais bija un būs aktiermāksla."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!