"Nekad iepriekš nav bijis tāda, kā es," jaunajā "Kliedziens 6" reklāmas rullītī Kortnijas Koksas varonei Geilai Vetersai pa telefonu sola slepkava baltā maskā, kas zināms kā "Ghostface". Lai gan iepriekš izskanēja, ka jaunākā šausmu filmas daļa uz kinoteātriem nonāks marta beigās, paziņots, ka "Paramount Pictures" izlēmis filmu izlaist ātrāk – jau 10. martā. Tas nozīmē, ka klāt arī pilnais filmas reklāmas rullītis!

Jaunā "Kliedziens" daļa sola divas lietas. Pirmām kārtām iepazīt tādu "Ghostface", kādu līdz šim mēs vēl neesam redzējuši. Otrām kārtām ienest šausmas jaunā vidē – Ņujorkā, ne vairs Vudsboro, kur slepkava maskā terorizēs dažus jau fanu iemīļotos varoņus, ko atveido Koksa, Dženna Ortega un Heidena Pantjē, ziņo "Popsugar".

Pērn februārī "Deadline" apstiprināja, ka tiek uzsākta kulta statusu ieguvušās franšīzes sestās daļas filmēšana un režisora krēslā atgriezīsies režisors Mets Betinelli-Olpins un Tailers Žilets, bet galveno varoņu lomās – jau iepazītie un iemīļotie aktieri.

Par ko būs filma? Oficiālajā filmas sižeta anotācijā teikts šādi: ""Kliedziens" sāga turpinās ar četriem izdzīvojušajiem no "Ghostface", kuri pamet Vudsboro, lai sāktu jaunu dzīves lappusi."

Liela nozīme ir vietai, kurā norisināsies notikumi, un tā šajā daļā būs Ņujorka. "Tādā pilsētā kā Ņujorka katrs ir iegrimis savās lietās un, ja kāds kliedz pēc palīdzības, neviens nesteidzas palīgā," izteicās aktrise Melisa Barrera, kas atveido jau piektajā "Kliedziens" daļā iepazīto Semu Kārpenteru.

Arī aktrise Dženna Ortega jau savulaik "Entertainment Tonight" intervijā izteicās par jauno filmu, liekot noprast, ka tā būs šaušalīgāka par iepriekšējām: “"Ghostface" kļūst daudz biedējošāks. Es tikko izlasīju daļu no scenārija, un notikumi kļūst arvien asiņaināki. Domāju, ka šī, iespējams, būs agresīvākā un vardarbīgākā "Ghostface" versija, kādu mēs jebkad būsim redzējuši."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!