Foto: Publicitātes attēli
Dienām kļūstot īsākām un naktīm garākām, "Disney+" veidotāji sagatavojuši vairākus lieliskus TV raidījumus, kurus šoruden noskatīties. Mēneša sākumā uz ekrāniem nonāk visas seriāla "Lācis" ("The Bear") jaunākās epizodes – šī Čikāgas virtuves drāma ar Džeremiju Alenu Vaitu galvenajā lomā ir guvusi atzinību gan ASV skatītāju, gan kritiķu vidū, un šoruden par to runās visi.

Ekrānos atgriežas "Staigājošie miroņi", un ierodas arī jauna patiesa noziegumu drāma "Kendija: Nāve Teksasā" ("Candy: A Death in Texas") ar Džesiku Bīlu galvenajā lomā. Turklāt abonentiem tiek piedāvātas jaunas epizodes no seriāliem "Andor", "Vecais vīrs", "Kardašjanu ģimene" ("The Kardashians"), "Halka: advokāte" ("She-Hulk: Attorney at Law) un citi izklaidējoši pārsteigumi.

Oktobris nozīmē arī to, ka tuvojas Helovīns, un "Disney+" sola parūpēties, lai ikviens varētu izbaudīt šo spokaino sezonu. No tādām iecienītām filmām kā "Hokuss Pokuss" un "Mapeti: apsēstais savrupnams" ("Muppets Haunted Mansion") līdz pat klasikai, kā piemēram, "Bafija pret vampīriem" un "Rokija Horora šausmu šovs", kā arī tādām šausmu filmām kā "Māja naktī" ("The Night Hous"), "Pakalniem ir acis" un jaunajai filmai "Barbarietis" ("Barbarian") – šajā oktobrī ir daudz kuteklīga un biedējoša!

"Lācis" ("The Bear")

Foto: Publicitātes foto


"Lācis" ("The Bear) ir stāsts par Karmenu "Karmiju" Berzatto (Džeremijs Alens Vaits), jaunu šefpavāru no izsmalcināto restorānu pasaules, kurš pēc sirdi plosošas nāves ģimenē atgriežas savās mājās Čikāgā, lai vadītu ģimenes sviestmaižu veikalu – "The Original Beef of Chicagoland". Karmijam ir jālīdzsvaro mazā uzņēmuma īpašnieka dvēseli graujošā realitāte ar viņa ietiepīgo un nepaklausīgo virtuves personālu un saspīlētajām attiecībām ģimenē, vienlaikus cīnoties ar sekām, kuras atstājusi brāļa pašnāvība.

"Staigājošie miroņi" ("The Walking Dead")

Foto: Publicitātes foto


Kamēr katra grupa turpina nonākt nekontrolējamās situācijās, draudi uzglūn aiz katra stūra – gan dzīvi, gan miruši. Pieaug spiediens un neizbēgami tuvojas diena, kad par visu būs jānorēķinas. Vai viņu ceļi saplūdīs vienā vai aizies katrs uz savu pusi uz visiem laikiem? Cīņu par nākotni turpina apgrūtināt draudīgā staigājošo miroņu populācija. Ne visi izdzīvos, bet daži, staigājošie miroņi turpina dzīvot…

"Kendija: Nāve Teksasā" ("Candy: A Death in Texas")

Foto: Publicitātes foto


Kendija Montgomerija ir 1980. gadu mājsaimniece un māte, kura visu darīja pareizi – viņai bija labs vīrs, divi bērni, jauka māja, pat pārkāpumu plānošana un veikšana – rūpīgi izplānota, bet, kad viņā sāk pieaugt pakļaušanās spiediens, viņas rīcība sāk kaukt pēc mazliet brīvības. Līdz kāds viņai liek klusēt. Ar nāvīgu rezultātu.

"Rozalīna" ("Rosaline")

Foto: Publicitātes foto


"Rosaline" ir svaigs un komisks Šekspīra klasiskā mīlas stāsta "Romeo un Džuljeta" apvērsums no Džuljetas māsīcas Rozalīnas perspektīvas, kas ir arī Romeo nesenā mīļotā. Ar salauztu sirdi, kad Romeo satiek Džuljetu un sāk iekarot viņas sirdi, Rozalīna cenšas izjaukt slaveno pāri un atgūt savu mīlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!