Foto: Vida Press
Kamēr Lady Gaga turpina iemantot mīlestību un atzinību par sniegumu nesen iznākušajā filmā "House of Gucci", viņa izteikusi vēlmi sadarboties ar vēl citiem ievērojamiem aktieriem. Amerikāņu popzvaigzne nesen apmeklēja Palmspringsas Starptautiskās filmu balvu pasniegšanas ceremoniju, kur sazinājās ar "Entertainment Weekly" par sadarbību ar Tomu Henku. Viņa arīdzan atklāja, ka viņas vēlme turpmāk filmās ir atspoguļot, kādus nozīmīgus stāstus par sievietēm, līdzīgi, kā tas darīts filmā "Guči nams", ziņo "People".

"Ir tik daudz aktieru, ar kuriem es labprāt sadarbotos... Als Pačīno noteikti bija viens no viņiem. Es ļoti lepojos, ka saucu viņu par savu draugu," viņa sacīja, piebilstot par pārējiem saviem Guči aktieru biedriem. "Es reiz gribēju strādāt ar Džaredu Leto (lai gan viņu skatītāji neatpazīst filmā "Guči nams"). Es reiz gribēju strādāt ar Ādamu Draiversu. Es gribēju strādāt ar Džeremiju Aironsu. Es gribēju strādāt arī ar Salmu Hajeku." Tas viss ir piepildījies!

Un kā ar nākotni? "Man jāsaka, ka viens no maniem elkiem ir kolēģis Toms Henkss. Jā, es labprāt sadarbotos ar Tomu Henksu," atklāja Gaga. "Manuprāt, viņš ir viens no visu laiku izcilākajiem aktieriem."

"Oskara" un "Grammy" balvu ieguvēja atzina arī to, ka viņa vienmēr ir apbrīnojusi Merilu Strīpu, piebilstot: "Viņa ir visu laiku izcilākā sieviešu aktrise. Viņas apņemšanās izcili izpildīt savas lomas ir nepārspējamas. Un, protams, aktrise Glena Klouza arī."

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Tāpat viņa atklāja, ka turpmāk savās filmās stāstīs stāstus par sievietēm: "Es domāju, ka es vienmēr stāstīšu stāstus par sievietēm, jo ​​esmu sieviete, un sievietēm ir tik daudz stāstu, ar kuriem dalīties. Sievietes ir spēcīgas un viegli ievainojamas. Un būt viegli ievainojamai un stiprai vienlaikus, tas, manuprāt, ir kas īpašs," viņa sacīja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!