Foto: Publicitātes attēli
Tā ir filma, par kuru ir dzirdējis gandrīz katrs, kurš vecāks par 15 gadiem, bet lielākā daļa no tiem – arī to redzējuši. Visticamāk, ka tas ir noticis gadu mijas svinību laikā. Tālajā 1976. gadā šo komēdiju uzfilmēja krievu režisors Eldars Rjazanovs un tās nosaukums ir "Likteņa ironija jeb Vieglu garu" – drīz vien pēc tās iznākšanas tā ieguva kultu statusu visā Padomju Savienībā.

Šī gada septembrī uz kinoteātru ekrāniem nonāks šīs krievu komēdijas rīmeiks "Likteņa ironija" ("About Fate") un šobrīd jau ir pieejams pirmais reklāmas rullītis no gaidāmās filmas. Holivudas versijā kāds jauns vīrietis pamostas viņam nepazīstamas sievietes gultā, taču ir pārliecināts, ka atrodas savās mājās. Taisnības labad jāsaka, ka šī sižeta līnija ir gandrīz vai vienīgā, kurai ir kāda līdzība ar oriģinālu.

Jaunā romantiskā komēdija "Likteņa ironija" stāsta par Margo un Grifinu – viņi ir teju ideāls pāris. Vienīgā problēma ir tāda, ka viņi līdz šim vēl tā arī nav tikušies un abi jau ir gatavi laulībām ar citiem cilvēkiem. Taču viss izmainīsies pavisam drīz tad, kad likteņa līkloči viņus savedīs kopā un atvērs acis īstai mīlestībai.

Grifina lomā redzēsim Tomasu Mannu, kurš skatītājiem ir pazīstams pēc lomām komēdijā "Projekts X: ballīte bez bremzēm" ("Project X"), šausmu filmā "Helovīns nogalina" ("Halloween Kills") un seriālā "Fargo". Viņa ideālo pusīti atveidos Emma Robertsa, kuru skatītāji atceras no komēdijas "Milleru ģimenīte" ("We`re the Millers") un plašu popularitāti ieguvušā šausmu seriāla "Amerikāņu šausmu stāsts" ("American Horror Story").

Romantiskā komēdija "Likteņa ironija" būs skatāma Latvijas kinoteātros no 9. septembra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!