Foto: Vida Press

Lindsija Lohana "Instagram" publicējusi atjaunotu ģimenes fotogrāfiju, kas tapusi Londonā pirms vairāk nekā 20 gadiem, kad viņa filmējās savā debijas filmā "Dvīņu slazdā"/"The Parent Trap".

Aktrise noteikti nebaidās sevi mānīt! 30. augustā ikoniskā 35 gadus vecā aktrise "Instagram" ievietoja divas fotogrāfijas, kurās viņa ir redzama kopā ar savu jaunāko brāli Dakotu. Oriģinālajā fotoattēlā, kas tika uzņemts Bigbena priekšā Londonā, Lindsija rokās turēja savu, tobrīd mazuli, brāli. Pagāja ceturtdaļgadsimta un duets atgriezās vietā, kur reiz uzņēma klasisko fotoattēlu. Tomēr šoreiz Dakots rokās turēja Lindsiju!

Fotoattēla, ko Lindsija atrādīja saviem 11,2 miljoniem "Instagram" sekotāju, parakstā aktrise sacīja: "Tagad un toreiz. #TheParentTrap (izmantojot filmas tēmturi)." Oriģinālajā fotoattēlā Lindsija bija tērpusies kā māsa Annija. Dakots arī kopīgoja ziņu savā "Instagram" kontā.

Lieki piebilst, ka Lindsijas neatlaidīgie fani, kā arī daži no viņas ģimenes locekļiem steidzīgi komentēja bildi. "Mani eņģeļi," zem Lindsijas ieraksta komentēja viņu māte Dina Lohana ar divām sarkanām sirsniņu emocijzīmēm. Arī fani bija sajūsmā par atgriezenisko fotogrāfiju, un daudzi to nodēvēja par "mīlīgu" un "apburošu".


Pēc pēdēja laika Lindsijas publikācijām, šķiet, ka aktrise izjūt nostaļģiskas sajūtas pret šo filmu.

Filma "Dīņu slazdā" iezīmēja Lindsijas debiju uz lielā ekrāna, jo viņa iespaidīgi atveidoja dvīnes Haliju un Anniju. "Disney" klasiskajā filmā identiskās dvīnes, kuru vecāki neilgi pēc dvīņu piedzimšanas izšķīrās un izlēma audzināt meitas atsevišķi, pirmo reizi satiekas vasaras nometnē un izstrādā plānu, lai viņu vecāki atkal satiktos un būtu kopā.

Nesen tika ziņots, ka Lohana atgriezīsies pie aktiermākslas gaidāmajā "Netflix" Ziemassvētku filmā. Tajā Lohana atveidos izlutinātu viesnīcas mantinieci, kura pēc slēpošanas negadījuma cieš no amnēzijas. "Netflix" izlaidums būs Lohanas lielākā filma vairāku gadu garumā. Viņas pēdējā ievērojamākā loma bija 2013. gada filmā "Kanjoni"/"The Canyons".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!