Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Ilgi gaidītā un potenciālā grāvēja "Neiespējamā misija 7" ("Mission Impossible 7") uzņemšanai ir pielikts punkts, raksta "Deadline". Šī priecīgā vēsts gan seko kādam skumjākam paziņojumam – tās pirmizrāde atlikta vēl par dažiem mēnešiem.

"Neiespējamā misija 7" komanda ar Kristoferu Makveriju un Tomu Krūzu priekšgalā ir atgriezusies mājās! Pēc labi padarītā darba režisors Makverijs pateicās tehniskajai un radošajai komandai, kuri kopīgiem spēkiem pārvarēja reizēm pat prātam neaptveramos šķēršļus, lai filmu atvestu mājās. Pie šī ieraksta viņš publicēja melnbaltu fotogrāfiju ar sevi un filmas producentu – aktieri Tomu Krūzu.

"Viss, kas vajadzīgs, ir labi cilvēki," vēstījumā sociālajā platformā "Instagram" rakstījis Makverijs. Viņš vērsies pie savas neatlaidīgās komandas, norādot, ka viņiem izdevās paveikt šķietami neiespējamo. "Pat tagad, to redzot, nespējam noticēt, ko jūs sasniedzāt. Vārdi nespēj pienācīgi izteikt mūsu pateicību un apbrīnu – ne tikai jums, bet arī jūsu mīļajiem. Jūs esat labākie pasaulē!"

Filmas uzņemšanas noslēguma posma filmēšana bija ļoti saraustīta – jaunā koronavīrusa radītā pandēmija kinolentes jau tā izaicinājumiem bagāto uzņemšanu padarīja teju vai neiespējamu. Sarežģījumi ietvēra gan septiņu mēnešu filmēšanas pauzi, kuru nācās ievērot pandēmijas radītā uzliesmojuma dēļ Itālijā, gan arī Covid-19 protokola pārkāpumus, par kuru veikšanu Krūzs pamatīgi nolamāja vainīgos. Vairāk par šo atgadījumu lasi šeit. Vēstīts, ka protokola pārkāpumu dēļ uz dažām dienām uzņemšana pārtraukta arī Itālijā.

Ja iepriekš plānots, ka septītā filma par slepeno aģentu Ītanu Hantu savu pirmizrādi piedzīvos 2022. gada 27. maijā, realitātē tā vis nenotiks. Jaunākās ziņas vēstī, ka franšīzes fani ar Krūzu atkal varēs tikties vien 2022. gada 30. septembrī, vēsta "Variety".

Kopā ar Krūzu "Neiespējamās misijas" septītajā cēlienā būs arī Vings Reimss, Saimons Pegs, Rebeka Fērgusone, Vanesa Kirbija, Šea Vigams, Andžela Baseta, Heilija Atvela, Poma Klementjeva un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!