Foto: Vida Press

Milzu "Netflix" hita "Squid Game", kuru noskatījās vairāk nekā 142 miljoni mājsaimniecību, režisors un scenārists Hvans Tonhjoks apgalvojis, ka viņš "nav īstajā vietā", lai nopietni apspriestu otro sezonu, taču sniedza ieskatu, kādā virzienā būs korejiešu seriālā otrā daļa. Esam uzzinājuši, ka lietas varētu "kļūt nedaudz tumšākas". Ko tas nozīmē?

Nesenā intervijā izdevumam "Entertainment Weekly" režisors Hvans ķircināja, ka galvenajam seriāla varonim Seong Gi-hun var nākties izdarīt sarežģītu izvēli starp labo un ļauno, izmantojot "Zvaigžņu karu" analoģiju, lai panāktu kaut ko, ko viņš vēlas, vēsta portāls "RadioTimes.com".

Viņš piebilda: "Es domāju, ka, iespējams, Gi-huns izies cauri kādam kritiskam punktam, kur viņam veiks nozīmīgu pārbaudi."

Lai gan viņš nesniedza sīkāku informāciju, mazais pavediens fanus ieintriģējis. Turpretī pats aktieris Gi-hun jokoja: "Ja man vajadzētu būt galvenajam vīram, es būtu visbriesmīgākais cilvēks, kādu jūs jebkad būsiet redzējis."

Galvenais vīrs jeb "Front Man" bija viens no galvenajiem pirmās sezonas personāžiem, kas bija maskoto vīru līderis. Viņš pārraudzīja notikumu gaitu, tāpēc, ja Gi-hun sekotu viņa pēdās, tas varētu pārsteigt daudzus.

Pirmās sezonas noslēgumā galvenais varonis (Gi-hun) nolemj neiekāpt lidmašīnā, lai apciemotu savu meitu. Iespējams, viņš atgriezīsies, lai vienu reizi par visām izbeigtu nežēlīgo spēli. Jāpiebilst gan, ka vēl oktobrī seriāla režisors portālam "RadioTimes.com" atklāja, ka nav pārliecināts, kādā virzienā otrā sezona varētu virzīties.

"Es ļoti labi saprotu, ka uz otro sezonu liktas ļoti lielas cerības," viņš teica. "Nav jau tā, ka es vispār nebūtu domājis par otro sezonu, un man arī ir aptuvens redzējums. Bet es nepārtraukti sev jautāju, vai es varu to padarīt labāku par pirmo sezonu? Es nevēlos, lai cilvēki justos vīlušies par jauno sezonu."

Līdz tam vēlreiz ieskaties seriāla treilerī, lai atsvaidzinātu atmiņu, kas tad īsti notika pirmajā sezonā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!