Foto: Vida Press
Klajā laists pirmais biogrāfiskās drāmas "Respect" treileris, kurā leģendāro amerikāņu soulmūzikas karalieni Aretu Franklinu atveido dziedātāja un aktrise Dženifera Hadsone, vēsta ārvalstu mediji.

Filmas notikumi atklāj Aretas Franklinas karjeru mūzikā, sākot no bērnības, kad viņa dziedāja sava tēva baznīcas korī un beidzot ar starptautisku slavu. Kā Hadsone atklāj portālam "People", šo lomu viņa uztvērusi ar lielu atbildību un apguvusi jaunas prasmes.

"Es sāku apmeklēt klaviernodarbības. Areta mani atgrieza mūzikas skolā. Es aizvien esmu procesā, taču šī filma mani iedvesmoja apgūt instrumenta spēli un izpaust sevi muzikāli."

Nu, kad filmēšana ir beigusies, gūtā pieredze viņu nepamet. "Man aizvien šķiet, ka viņa ir manī, patiešām! Es ceru, ka nepievilšu viņu. Tu domā, ka cieni Aretu, taču tad noskaties filmu un uzzini viņas stāstu, un saproti, ka šī cieņa ir kļuvusi vēl lielāka."

Filmas režisore ir Līsla Tomija (Liesl Tommy), kurai šī ir pirmā pilnmetrāzas filma. Tomija ir pirmā melnādainā sieviete, kura nominēta "Tony" balvai par labāko lugas režiju 2016. gadā. Franklina, kura 2018. gadā 76 gadu vecumā mira no aizkuņģa dziedzera vēža, arīdzan piedalījusies filmas veidošanā. Paredzēts, ka biogrāfiskā drāma "Respect" uz ekrāniem nonāks 2020. gada decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!