Foto: Vida Press

Karaliskā "Netflix" seriāla "Kronis" ("The Crown") veidotāji publicējuši pirmās 5. sezonas fotogrāfijas, kurās jaunajos tēlos iejūtas galveno lomu atveidotāji – Elizabete Debicki un Dominiks Vests. Jaunās sērijas seriāla fanu rokās tiks nogādātas 2022. gadā, raksta "New York Post".

Kā seriālā ierasts, ik pēc noteikta laika galvenos varoņus, kas, laikam ejot, kļūst vecāki, atveido citi aktieri. Ņemot vērā, ka pēdējās divās sezonās tiks aptverts laika posms no 1990. gada līdz 21. gadsimta sākumam, Debicki un Vests pārņems stafetes kociņus no Emmas Korinas un Džoša O'Konora. Abi atveidoja karalisko pāri viņu attiecību pirmsākumos un par tēlojumu saņēmuši "Zelta globusa" apbalvojumus.

Karalienes Elizabetes lomā redzēsim Imeldu Stauntonu, kura pārkāps aktrises Olīvijas Kolmenas kurpēs. Savukārt prinča Filipa ādā centīsies iejusties Džonatans Praiss, kuru iepriekš atveidojis gan Mets Smits, gan arī Tobiass Menzijs. Aktieru sastāvam pievienosies arī Džonijs Lī Millers, kuru redzēsim bijušā Lielbritānijas premjerministra Džona Meidžora ādā.

Ceturtā sezona ietvēra laika posmu no 1979. līdz 1990. gadam. Tā noslēdzās ar karalienes Elizabetes aizliegumu princim Čārlzam šķirties no princeses Diānas. Ņemot vērā pagātnes notikumus un tiem sekojot, Debicki un Vestam uzticēts atveidot vēsturiskos personāžus viņu attiecību sarežģītākajā posmā, kas tomēr noslēdzās ar šķiršanos 1996. gadā.

Publicētie attēli apstiprina, ka Vests patiešām būs jaunais princis Čārlzs, par ko diskutēts jau labu laiku. Vērts piebilst, kā arī pašam aktierim attiecību lauciņā iet kā pa kalniem – 2020. gadā medijos parādījās fotogrāfijas, kurās precētais vīrietis pavadījis koķetu pusdienas pauzi Romā ar aktrisi Liliju Džeimsu. Tajās redzams, kā Vests romantiski pieskaras sievietei, kā arī skūpsta viņas kaklu.

Kas attiecas uz Debicki, viņai vēsturiskas kinolentes un eleganti kostīmi nebūt nav sveši. Aktrise piedalījusies tādos darbos kā "The Great Gatsby" un "The Night Manager".

Vēstīts, ka apbalvojumiem bagātais "Netflix" seriāls nesekos pa pēdām prinča Harija un Meganas ērai, un 6. sezona tam būs pēdējā. Tas nozīmē, ka līdz noslēgumam atlikušas divas sezonas, no kurām pirmo sagaidīsim 2022. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!