Straumēšanas serviss "HBO Max" publicējis seriāla "Intrigante" turpinājuma pirmo tīzeri un plakātu, kā pirmizrādes datumu nosakot 8. jūliju.

Tīzeris sola, ka seriāls nesīs ierastos skandālu pilnos attiecību stāstus, baumas un augstprātīgās, nepārdomātās pusaudžu darbības. Taču šoreiz viss risināsies sociālo mediju ērā – laikā, kad skaistie un ietekmīgie influenceri ļoti uzmanīgi kontrolē savu atspoguļoto tēlu sociālajos medijos. Tomēr intrigantei, kas stāv aiz skandalozajiem notikumiem, nerūp tas, kā influenceres sevi ir atspoguļojušas sociālajos medijos.

"Tu domā, ka kontrolē savu tēlu un darbības. Bet tu aizmirsi vienu – es tevi redzu. Un es noteikti pārliecināšos, ka tu redzēsi arī mani," saka mūsu Ņujorkas intrigante, izmantojot savu slaveno parakstu "XOXO".

Seriālā piedalās tādi aktieri kā Džordans Aleksanders, Eli Brauns, Tomass Dohertijs, Tavi Gevinsons, Emīlija Alina Linda, Evans Moks, Ziona Moreno, Vitnija Pīka un Savanna Lee Smita.

"Intrigante" seriāla produktu nodrošināja "Fake Empire" un "Alloy Enterteinment", sadarbībā ar "Warner Bros". Seriālu sarakstījis un izstrādājis Džošua Safrāns. Producentu vidū ir Džošs Švarcs un Stefānija Saveidža no "Fake Empire", taču no "Alloy Enterteinment" – Leslija Morgenšteina un Džīna Girolamo. Džošs Švarcs un Stefānija Saveidža bija autori populārajam "Intrigante" seriālam, kas skatītāju acis priecēja no 2007. līdz 2012. gadam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!