Foto: Vida Press
Producents, kurš strādāja pie filmas "Rust", kas tika filmēta, kad aktiera Aleksa Boldvina rokā esošais ierocis izšāva un nogalināja filmas operatori Halīnu Hatčinsu, uzskata, ka filmu joprojām var pabeigt.

Intervijā, ko publicēja laikraksts "The Hollywood Reporter", filmas "Rust" līdzproducents Anjuls Nigams, sacīja, ka uzskata – viņi spēs pabeigt filmas uzņemšanu, tiklīdz būs pabeigta apšaudes incidenta izmeklēšana.

""Rust" ir šausminoša traģēdija," izdevumam sacīja Nigams. "Cerams, ka izmeklēšana drīz tiks atrisināta un atklās notikušo. Acīmredzot būs cilvēki, kuriem būs negatīvs viedoklis, taču esam pārliecināti, ka turpināsim veidot kvalitatīvas filmas."

Jau ziņojām, ka vesterna "Rust" uzņemšanas laikā aktieris un šīs filmas producents Aleks Boldvins ar 19. gadsimta ieroci nejauši sašāva divus kinolentes darbiniekus – vīrieti un sievieti. 21. oktobrī 42 gadus vecā filmas operatore Hatčinsa Ņūmeksikas slimnīcā no ievainojumiem mira. Izmeklēšana par šo lietu vēl turpinās.

Nigams arī paziņoja par plāniem jaunam filmas projektam ar Boldvinu, kam dots nosaukums "False Awakenings", un tajā Boldvins atveidos galveno lomu. Šoavasar viņi plāno uzsākt filmas uzņēmšanu.

Pēc "The Hollywood Reporter" raksta publicēšanas, Nigams precizēja savus apgalvojumus e-pastā "Los Angeles Times". "Mans paziņojums, ka biju pārliecināts, ka filmu varētu pabeigt, bija tikai mans optimisms, nevis reāls plāns," rakstīja Nigams. "Daudzi no iesaistītajiem cer pagodināt Halinu, pabeidzot viņas pēdējo darbu, taču šobrīd tā ir tikai cerība."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!