Foto: Vida Press

Sāras Polsones un Pedro Paskāla draudzība ilgst trīs gadu desmitus! Lai gan nu Pedro Paskāls ir viena no šī brīža Holivudas lielākajām un pieprasītākajām zvaigznēm, savulaik viņa draudzene Sāra palīdzējusi finansiāli atbalstīt, kad viņam bijušas grūtības iegūt aktiera darbu. Lūk, Polsone atklāj faktus par draudzību ar Paskālu un pastāsta par grūtībām, kuras aktieris piedzīvoja savas karjeras sākumā.

"American Horror Story" zvaigzne un ilggadējā Paskāla draudzene publicētā "Esquire" rakstā atklājusi dažas nianses par abu attiecībām. Aktrise atklājusi, ka viņa devusi Paskālam naudu, ko pati pelnījusi no aktierdarbiem, lai palīdzētu viņam "savilkt galus", kamēr viņš cīnījās, lai "ielauztos" šajā nozarē.

Pats Pedro iepriekš ir skaidrojis daudzās intervijās, ka ir bijis vajadzīgs laiks, līdz viņa karjera sasniedza šos neticamos augstumus.

"Jā, viņš par to ir publiski runājis," sacīja Polsone. "Bija reizes, kad es viņam devu savu dienas naudu (komandējuma naudu maksā, lai segtu ikdienas izdevumus, piemēram, ceļa izdevumus un pārtiku) no darba, kuru strādāju, lai viņam būtu nauda, lai sevi pabarotu."

Tiem, kuriem nebija ne jausmas, ka Sāra un Pedro ir labākie draugi, viņu draudzība patiesībā aizsākās laikā, kad viņi abi bija teātra studenti. Abi aktieri pirmo reizi satikās 1993. gadā, kad Paskāls ieradās Ņujorkā, būdams "Tisch School Of The Arts" students.

Sāra Polsone uzskata, ka Paskāla panākumi daļēji ir saistīti ar viņa saikni ar skatītājiem, turklāt viņam esot iespējas iet vēl tālāk savā karjerā, piebilstot, ka Paskālam piemīt kaut kas tāds, kas liek "vēlēties, lai viņam viss izdotos".

"Un tā, manuprāt, ir lielas kinozvaigznes pazīme. Esmu gatava, ka viņš pārņem grožus savās rokās no romantisko komēdiju puišiem, piemēram, Brūsa Vilisa un Mela Gibsona. Viņš var būt tas viss! Pārtaisīsim "Cietais rieksts" ("Die Hard") kopā ar Pedro. Pārveidosim visas filmu "Nāvējošais ierocis" ("Lethal Weapon") sērijas kopā ar Pedro."

Var teikt, ka Paskāla dzīvē daudz kas ir mainījies – viņš ir ieņēmis izcilas lomas seriālā "Troņu spēle" ("Game of Thrones") un seriālā "Narcos". Šobrīd aktieris filmējas divos nozīmīgos TV šovos – "Disney" seriālā "The Mandalorian" un "HBO" seriālā "The Last of Us".

"Tas ir tik neticami," sacīja Polsone. "Tagad visi vēlas daļu no viņa."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!