Foto: Vida Press

Dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa atklāj, ka galu galā vēlas apprecēties un kļūt par mammu, un viņa ir gatava atkāpties no aktiermākslas, lai pievērstos savai personīgajai dzīvei, ziņo "Page Six".

"Es ceru, ka drīz vien būšu precējusies un kļūšu par mammu," 30 gadus vecā sieviete pastāstīja "TaTaTu" video podkāsta "Giving Back Generation" raidījuma vadītājām Rakelai Stīvensai un Ešlijai Kukai, kuras ir arī viņas ilggadējās draudzenes.

Lūk, "Same Old Love" dziedātāja atklāja, ka, vērojot, kā aug viņas astoņus gadus vecā pusmāsa Greisija, guvusi pārliecību, ka vēlas veidot ģimeni. "Man būtībā ir jāskatās, kā šis mazais cilvēciņš izaug par pieaugušu cilvēku. Pasaulē nav labākas sajūtas. Savā ziņā es jūtos kā vecāks, lai gan es tāda vēl neesmu."

Šī nav pirmā reize, kad dziedātāja izsakās par plāniem veidot ģimeni. Jūnijā, uzstājoties izdevuma "The Hollywood Reporter" podkāstā "Awards Chatter", Gomesa sacīja, ka viņas pārcelšanās no Teksasas uz Holivudu ir tieši tā iemesla dēļ, ka viņa vēlas radīt bērnus.

"Man noteikti būs četri bērni," viņa teica. "Varbūt neplānoti, varbūt plānoti, varbūt abi. Un dzīvē, ko es būšu izdzīvojusi, nebūs nekā slikta."

Lai gan oficiālas ziņas par to, ka Selēna būtu attiecībās, nav, nesen aktrise tika manīta flirtējam ar itāļu filmu producentu Andrea Iervolino, kopīgi braucot ar jahtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!