Foto: EPA/Scanpix/LETA

Indiešu aktrise Alija Bhata ir gatava debijai Holivudā, un viņa savā pirmajā angļu valodā uzņemtajā filmā sadarbosies ar Holivudas zvaigzni Galu Gadotu. Abas satiksies "Netflix" starptautiskajā spiegu trillerī "Heart of Stone", kurā redzēsim ne tikai filmas "Brīnumsieviete" ("Wonder Woman") zvaigzni Gadotu un Bhatu, bet arī "Greja piecdesmit nokrāsas" galvenās lomas atveidotāju Džeimiju Dornanu, ziņo "Deadline".

Straumēšanas gigants "Twitter" kontā vēstījis: "Aizraujošas ziņas: Alija Bhata savā jaunākajā filmā "The Heart of Stone" uzmirdzēs līdzās Galai Gadotai un Džeimijam Dornanam." Arīdzan "Twitter" konts "Netflix India" dalījies ar ziņu par Bhatas lielo projektu. "Sāksim savu dienu, paziņojot (un kliedzot), ka Alija Bhata piedalīsies "Heart of Stone"."


Indijā dzimusī britu aktrise kopš debijas 2012. gadā saņēmusi vairākas atzinības, kā arī strādājusi pie vairākiem prestižiem projektiem. Viņa, bez šaubām, ir pierādījusi savu pievilcību, turklāt nesen iekaroja arī skatītāju uzmanību Berlīnes kinofestivālā, kur notika viņas filmas "Gangubai Kathiawadi" pirmizrāde. Filma galvenokārt saņēmusi pozitīvas atsauksmes. Tāpat, viņa, viena no Indijas lielākajām zvaigznēm, saņēmusi četras "Filmware Awards" balvas.

Arīdzan "Brīnumsievietes" zvaigzne Gala Gadota vietnē "Twitter" apstiprinājusi, ka darbs pie nākamās "Netflix" filmas "Heart of Stone" ir oficiāli sācies. Viņa arī dalījās ar pirmajiem aizkulišu kadriem, sniedzot ieskatu, kā izskatīsies Gadotas varone Reičela Stouna.

Sīkāka informācija par "Heart of Stone" sižetu, tāpat kā par Bhatas lomu filmā, joprojām tiek glabāta noslēpumā. Tiek lēsts, ka "Heart of Stone" varētu aizsākt potenciāli jaunu un ļoti veiksmīgu kinolenšu sēriju. Un, tā kā nav noteikts oficiālais pirmizrādes datums, skatītājiem, visticamāk, būs jāgaida vismaz gads līdz tās novērtēšanai.

Tās scenāriju veidojuši divi asi prāti – ar "The Old Guard" saistītais Gregs Rucka un Alisone Šroudere. Savukārt režisora krēslā sēdies Toms Hārpers ("The Aeronauts" un "Wild Rose").

"Netflix" un "Skydance Media" ir optimistiski noskaņoti. Apgalvots, ka filma būs spiegošana, kas vērsta uz sievietēm, un tā, bez šaubām, iepazīstinās skatītājus ar izcilo Alijas Bhatas talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!