Foto: Vida Press
Gatavojies vēl vienai Meganai! Kas ir Megana? Tā ir titulēta splepkavnieciska robotlelle, ar kuru iepazināmies pavisam nesen, bet jau zināms, ka tā atgriezīsies, lai dejotu cauri kādam jaunam stāstam. Tiek ziņots, ka viens no jaunākajiem šausmu studijas "Blumhouse" veikumiem, populārā trillera turpinājums jau oficiāli ir tapšanas stadijā, un ieplānotā debija kinoteātros ir 2025. gada 17. janvāris, ziņo "Deadline".

Jā, Meganas piedzīvojumu turpinājums kinoteātros nonāks tikai nedaudz vairāk kā divus gadus pēc pirmās oriģinālās filmas, kas kļuva par sensāciju ar plašas rezonansi. "Universal" ir paziņojis arī turpinājuma nosaukumu, un tas būs – "M3GAN 2.0".

Pie turpinājuma atgriežas oriģinālā scenāriste Akela Kūpere kopā ar producentiem Džeimsu Vanu un Džeisonu Blūmu. Lai gan sižeta detaļas vēl nav atklātas, filmas galvenās lomas atveidotājas – Violeta Makgreva un Elisone Viljamsa gatavojas atgriezties kā viņu varoņi Džemma un Keidija.

Turpinājumam vēl nav izziņots arī režisors, lai gan tiek lēsts, ka, iespējams, šo pienākumu atkal varētu uzņemties Džerārds Džonstons.

M3GAN jeb Megana apzīmē "Model 3 Generative Android", kas ir mākslīgā intelekta brīnums, lelle (būtībā apgreidots Čakijs), kas radīta būt par bērna pavadoni un vecāku sabiedroto. Lelle, ko izstrādājusi rotaļlietu uzņēmuma robotiķe Džemma, spēj mācīties un spēlēties, kļūt par draugu un aizsargu bērnam, ar kuru viņa ir saistīta. Kad Džemma pēkšņi kļūst par astoņus gadus vecās brāļameitas Keidijas aizbildni, viņa vēl nav gatava kļūt par vecāku. Džemma nolemj izmantot M3GAN prototipu, lai atrisinātu Keidijas pieskatīšanu. Šausmām ir jauna seja, un viņas vārds ir Megana.

Paziņojums, ka "M3GAN 2.0" tiks izlaista 2025. gadā, ir apstiprinājums tam, ka "M3GAN" ir 2023. gada hita filma (proti, paziņojums nāk visai ātri, bet tas tikai atspoguļo pirmās filmas kritikas un finansiālos panākumus). Bija jau paredzams, ka šausmu filma būs zināmā mērā populāra, pateicoties "Blumhouse" lieliskajai mārketinga kampaņai, kuras rezultātā M3GAN dejas izplatījās un iedvesmoja cilvēkus jaunām "TikTok" tendencēm.

Tiesa, visus nedaudz pārsteidza tik ļoti pozitīvās atsauksmes par "M3GAN". Filmu un seriālu novērtēšanas platformā "Rotten Tomatoes" filma ieguvusi iespaidīgu kritiķu 95 procentu vērtējumu. Lielā kritiķu atsaucība palīdzējusi padarīt "M3GAN 2" paziņojumu vēl ticamāku.

Tie, kas ir bijuši liecinieki "M3GAN" slaktiņam uz lielā ekrāna, zinās, ka filmas beigās ir izveidots pamats potenciālajam turpinājumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!