Foto: Shutterstock

Tiek ziņots, ka "Netflix" noraidījis Vila Smita filmas "Bright 2" uzņemšanu. Bez šaubām, aktiera nākotne joprojām ir neskaidra pēc viņa bēdīgi slavenās "Oskara" balvas uzvedības. Arī "National Geographic" ziņo, ka atliek seriāla "Pole to Pole" filmēšanu ar Smita piedalīšanos.

"National Geographic" dabas seriālā "Pole to Pole" bija paredzēts attēlot Smita piedzīvojumus Dienvidpola un Ziemeļpola ekspedīcijas laikā. Tas būtu iezīmējis Smita trešo sadarbību ar "NatGeo" – pirmā bija seriālā "One Strange Rock" 2018. gadā, savukārt otra – seriālā "Welcome to Earth" 2021. gadā. Bija plānots, ka jaunā seriāla uzņemšana sāksies pēc trim nedēļām, lai gan tagad paredzēts, ka tā iespējams atsāksies rudenī.

"Bloomberg" žurnālists Lūkass Šovs apstiprina, ka "Netflix" arī atcēlis plānus virzīties tālāk ar filmu "Bright 2", kas ir 2017. gada Deivida Eijera režisētās filmas turpinājums, kurā piedalījās Smits. Proti, viņam bija paredzēts atkārtot savu lomu filmas turpinājumā. Lai gan pirmo daļu filmu kritiķi neuztvēra labi, tiek ziņots, ka tā bija viena no visu laiku populārākajām filmām straumēšanas vietnē, tāpēc nebija pārsteigums, ka 2018. gada janvārī tika paziņots, ka tiks izstrādāts filmas turpinājums. Filmu un seriālu novērtēšanas platformā "Rotten Tomatoes" filma novērtēta ar 27 procentu vērtējumu no kritiķu puses, savukārt no skatītājiem – ar 83 procentu vērtējumu. 2021. gadā filma ieguva arī animācijas seriālu ar nosaukumu "Bright: Samurai Soul", taču pašlaik nav zināms, vai "Netflix" parādīsies kāds cits "Bright" projekts.

Tomēr, kā noskaidrots, filmas "Bright 2" atcelšana nav saistīta ar incidentu, kas notika "Oskara" vakarā. Tā ir vienkārši sagadīšanās.

"Bloomberg" ziņojumā uzsvērts, ka tieši seriāla "Pole to Pole" aizkavēšanās saistīta ar incidentu, kas notika pagājušajā mēnesī "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā, kad Smits iepļaukāja Krisu Roku pēc tam, kad komiķis pajokoja par Smita sievu. Skaidrs ir tas, ka Smits ir izpelnījies plašu kritiku un pretreakciju saistībā ar notikušo.

Protams, joprojām ir cerība uz "Bright 2". Tas, ka filmas uzņemšana pagaidām ir apturēta, nenozīmē, ka "Netflix" vai kāda cita studija to turpmāk neuzņems. Iespējams, ka tie, kuri gaidījuši piecus gadus, lai atkārtoti apmeklētu "Bright" pasauli, liks par sevi dzirdēt, kas nozīmē, ka "Netflix" varētu pārskatīt savu lēmumu. Tomēr pagaidām Vila Smita "Bright" joprojām ir filma, kas skatītājiem būs jānoskatās atkārtoti, ja viņi vēlas atgriezties pie Losandželosas versijas, kurā cilvēki un fantāzijas radījumi dzīvo kopā.

Citi projekti, kas tika apturēti pēc incidenta, ietver arī gaidāmo asa sižeta filmu ar Smitu galvenajā lomā "Fast and Loose" vietnē "Netflix".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!