Ziema nav aiz kalniem! Straumēšanas platforma "Netflix" laidusi klajā pirmo filmas "Jingle Jangle: Ziemassvētku ceļojums" ("Jingle Jangle: A Christmas Journey") treileri – aizraujošu ģimenes piedzīvojumu mūziklu Ziemassvētku gaidīšanas laikā, vēsta "Hollywood Reporter".

"Nav svarīgi, kas tu esi. Nav svarīgi, ko tu dari. Maģija dzīvo tevī," saka muzikālās filmas galvenais varonis. Amerikāņu dramaturga Deivida E. Talberta režisētais mūzikls ir stāsts par rotaļlietu izgatavotāju Džeroniku Džanglu un viņa mazmeitu, kuriem jānāk klajā ar burvju izgudrojumu. Viņiem to jāpagūst izdarīt līdz svētkiem, jo tikai tad tas spēs izmainīt viņu dzīvi uz visiem laikiem.

Filmas zvaigznes ir amerikāņu aktieri "oskarotais" Forests Vaitekers, Kīgans Maikls Kejs un jaunā aktrise Madlēna Mīlza. Līdzās viņiem filmā redzēsim arī Annika Noni Rouzu, Filsiju Rašādu, Šaronu Rouzu, Džastinu Kornvelu un citus.

Filmas mūzika uzticēta Džona Ledženda producēšanas kompānijai, kas nāca klajā ar jauno mūzikla dziesma "This Day" mūziķa Ašera izpildījumā. Tajā dzirdamas arī citas Džona Ledženda, Filipa Lorensa un Deivija Neitana oriģināldziesmas.

Talberts vietnē "Instagarm" publicēja kadrus no filmas, norādot, ka šis ir 20 gadus ilgs projekts un nu viņš ir sajūsmināts ar to dalīties.

View this post on Instagram

A post shared by davidetalbert (@davidetalbert) on Sep 29, 2020 at 8:48am PDT


Filma "Jingle Jangle: Ziemassvētku ceļojums" straumēšanas platformā "Netflix" būs skatāma no 13. novembra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!