Foto: Vida Press

Filmai "The Unbearable Weight of Massive Talent" beidzot iznācis jauns treileris, lai parādītu, cik pārsteidzoša var būt filma, kurā Nikolass Keidžs atveido Nikolasu Keidžu. Jā, tieši tā – viņš atveido pats sevi! Tiek lēsts, ka ir vairāki kadri, kas jau tagad pierāda, ka ideāla filma pastāv, un tā tiks izlaista nākamajā mēnesī – 24. aprīlī.

Jau 2019. gada novembrī "Variety" izplatīja ziņas, ka ir pabeigta vienošanās par filmas veidošanu, kuras nosaukums būs "The Unbearable Weight of Massive Talent". Lūk, vairāk nekā divus gadus vēlāk šīs filmas izlaišanas datums strauji tuvojas. Filma nu jau ir saņēmusi lielu rezonansi. Holivuda ir pat vairāk kā izbrīnīta par to, ka Nikolass Keidžs spēlēs pats sevi.

Šīs filmas precīzais stāsts un misija, kāpēc tā tika radīta, paliks noslēpumā līdz pat filmas iznākšanas datumam. Bet, kas ir tas, ko mēs jau varam izsecināt? Filmas nosaukums vēsta, ka mēs varam sagaidīt ne tikai izdomātu atmaskošanu, bet atmaskošanu no kultūras ikonas puses. Tātad filma "The Unbearable Weight of Massive Talent" runā par dažiem Keidža reālās dzīves faktiem un patiesībām, piemēram, viņa finansiālajām problēmām, viņa zīmīgajiem aktiermākslas un personības stiliem un viņa prātu. Filma tiek gaidīta gan ar humoru piesitienu, gan kā godinājums šai kultūras ikonai.

Keidžs ir plaši pazīstams ar to, ka viņš savu milzīgo bagātību tērē īpatnēju preču iegādei, piemēram, dinozauru fosilijām, eksotiskiem dzīvniekiem, spoku mājām, pilīm un īpašumiem visā pasaulē. Turklāt, spriežot pēc reklāmas rullīti, filma ar mīlestību un cieņu izmanto visus unikālos Nikolasa Keidža aktiermākslas stilus un paņēmienus, ar kuriem viņš ir tik plaši pazīstams. Protams, uzmanību pievēršot arī viņa ekscentriskajai personībai. Nikolass Keidžs saviem sajūsminātajiem faniem paskaidroja, ka sevi identificē kā gotu (viņam esot pieradināta vārna). Strauji mainīgā situācija ar šo pavērsienu ātri vien viņu padara par vēl lielāku kultūras zvaigzni, kāds viņš jebkad bijis.

Tomēr būtiskākais filmas "The Unbearable Weight of Massive Talent" veidošanas aspekts ir šāds: filma nāk tieši laikā, lai kopā ar skatītājiem nosvinētu to, cik ļoti mēs mīlam unikālo ikonu Nikolasu Keidžu. Ārzemju mediji ir vienisprātis, ka šis neticamais cilvēks vēl nav saņēmis visas atzinības, kas viņam pienākas, un šī filma ir veidota tā, lai viņš tās beidzot iegūtu. Redzēt kinofilmu, kurā iemīļots aktieris spēlē pats sevi, ir tiešām neredzēts gadījums.

Foto: Vida Press

Kā izrādās, patiesībā jau Keidžs pa to nebijis lielā starā. Viņš četras reizes noraidījis savu lomu šajā filmā, līdz beidzot to pieņēma. "Es to vienkārši negribēju. Bet, kad saņēmu Toma (režisora) vēstuli, es nodomāju: "Labi, viņš nemēģina tikai izsmiet Nikolasu Keidžu, ir patiesa interese par kādu no iepriekšējiem darbiem"."

Kāpēc viņš sākotnēji biji negatīvi noskaņots? Aktieris bija nobažījies, ka viņa paša versija filmā neatspoguļos to, kas viņš ir reālajā dzīvē. Taču viņš to uztvēra kā mīlestības vēstuli savai karjerai.

Kas zināms par pašu sižetu?


Režisora Toma Gormikana filmā Nikolasam Keidžam tiek samaksāts viens miljons ASV dolāru, lai viņš piedalītos sava superfana un meksikāņu narkotiku magnāta dzimšanas dienas svinībās. Viņa kvēlāko fanu atveido Pedro Paskāls. Filmas darbība norisinās Spānijā. Lai glābtu savus mīļotos no briesmām, Keidžam ir jāatgriežas viņa pagātnes lomās un jāizdzīvo viņa vētrainā karjera.

Foto: Vida Press

Filmā piedalīsies ne tikai Nikolass Keidžs un Pedro Paskāls, bet arī Šārona Horgana, Tifānija Hadiša un Nīls Patriks Hariss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!