Par godu 2018. gada asa sižeta zinātniskās fantastikas piedzīvojuma "Atriebēji. Bezgalīgais karš" un 2019. gada kinolentes "Atriebēji: Noslēgums" jubilejām, "Marvel" laiduši klajā trīs minūšu videorullītī, kurā savas daiļrades cienītājiem dod iespēju pa atslēgas caurumu ielūkoties jaunākajās filmās, atklāj noslēpumā glabātos kinolenšu nosaukumus, kā arī aicina ņemt rokās flomāsterus un atzīmēt pirmizrāžu datumus.

Publicētajā ieskatā pirmo reizi varam tuvāk ieraudzīt "Oskara" balvas ieguvējas Hlojas Žao filmas "The Eternals" varoņus, kuri pat MCU cienītājiem būs pilnībā sveši. Komiksu varoņu ādā iejūtas Andželīna Džolija, Ričards Madens, Kumails Nandžiani, Lorēna Ridlofa, Braiens Tairijs Henrijs, Selma Hajeka un citas kinozvaigznes. Jauni kosmiskie piedzīvojumi garantēti! Filma uz lielajiem ekrāniem nonāks rudenī, precīzāk – 5. novembrī.

Tāpat videorullītis atklāj, kā tad sauksies "Melnās Pantēras" ("Black Panther") otrais cēliens. Kā zināms, pirmajā kinolentē galveno lomu atveidoja nelaiķis Čedviks Bousmens, palīdzot ieņēmumiem sasniegt 1,3 miljardus ASV dolāru, kā arī iegūt trīs "Oskara" statuetes. Zīmīgi, ka filma, kuru skatītājs savām acīm varēs novērtēt, sākot no 2022. gada 8. jūlija, sauksies "Black Panther: Wakanda Forever", un tajā tiks godināts Bousmens un viņa paveiktais.

Pie īstā nosaukuma tikusi arī supervaroņu filma "Captain Marvel 2", kuru turpmāk dēvēsim par "The Marvels". "Captain Marvel" pirmizrādi piedzīvoja 2019. gadā, un ar vairāk nekā 1,1 miljardu ASV dolāru ieņēmumu ailītē tālu neatpalika no iepriekš minētās "Melnās Pantēras". Ja studijas plānots netiks ieviestas negaidītas korekcijas, "The Marvels" uz ekrāniem nonāks 2022. gada 11. novembrī.

Ja skatāmies jau tālākā nākotnē, attiecīgi – 2023. gada virzienā, "Marvel" plānos mūs pārsteigt ar tādām filmām kā "Antman and the Wasp: Quantumania" un Džeimsa Gana "Guardians and the Galaxy: Vol. 3". Pirmā minētā pirmizrādi piedzīvos 17. februārī, bet otrā – 5. maijā.

Leģendāro kinolenšu jubilejai veltītajā video redzam vēl jaunus kadrus no daudzreiz pārceltās "Melnās Atraitnes" ("Black Widow") un supervaroņu filmas ar aziātu galvenajā lomā "Shang-Chi and the Legend of Ten Rings". Tāpat šis ieskats mums atgādina par vairākām kinolentēm, kas tuvākā un tālākā nākotnē gaidīs savu randiņu ar skatītājiem ("Spider-Man: No Way Home", "Doctor Strange In the Multiverse of Madness", "Thor: Love and Thunder").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!