"Zelta globusa" balvas nominante, 41 gadu vecā aktrise Kristena Bela jaunākajā "Netflix" seriālā atveido sievieti, kura, iespējams, ir bijusi slepkavības lieciniece. Kāpēc iespējams? Jo viņa to redzējusi, kad bijusi vīna un medikamentu ietekmē, kas, protams, ir bīstama kombinācija, radot diezgan stipru iedarbību. Astoņu sēriju seriāls "The Woman in the Across Street from The Girl in the Window" tiks pārraidīts straumēšanas platformā "Netflix" 28. janvārī. Līdz tam ieskaties seriāla treilerī!

Reklāmas rullītis sākas ar spokainu melodiju un skats paveras pār kādu skaistu ainavu. Belas atveidotā Anna kādā lietainā naktī ielej glāzi sarkanvīna un skatās ārā pa logu, kļūstot par aculiecinieci kaut kam, kas atstāj viņu ar plati atvērtām acīm. Nepaklausot norādījumiem nejaukt savu iecienītāko alkoholisko dzērienu ar stiprām tabletēm, Annai šķiet, ka viņa "sabrūk".

"Kāds ir noslepkavots," viņa izmisīgi saka operatorei, līdz policiste viņai apliecina, ka nekas nav noticis, un brīdina, ka ir nelikumīgi sniegt nepatiesu ziņojumu policijai.

"Annai ir salauzta sirds, viņai katra diena ir vienāda. Viņa sēž ar vīnu, skatās ārā pa logu un skatās, kā dzīve notiek bez viņas. Bet, kad ielas otrā pusē ievācas glīts kaimiņš (Toms Railijs) un viņa brīnišķīgā meita, Anna sāk saskatīt gaismu tuneļa galā... Līdz brīdim, kad viņa kļūst par liecinieci šausmīgai slepkavībai," rakstīts oficiālajā seriāla aprakstā.

Patiesībā, parādoties jaunajiem kaimiņiem, lietas kļūst dīvainas. Belas atveidotā varone ir diezgan pārliecināta, ka redzējusi slepkavību, taču nevar par to būt pārāk droša (ņemot vērā vīnu un dažus recepšu medikamentus...) Viņai jātiek skaidrībā ar dīvaino situāciju. Vai kaimiņš ir vainīgs? Lūk, būs jānoskaņojas un to jānoskaidro!

Šķiet, ka šī seriāla tapšanā, seriāla režisore iedvesmojusies no citiem "Netflix" trilleriem, piemēram, Eimijas Adamsas "The Woman in the Window" vai 2016. gada "Girl on the Train", kurā piedalījās Emīlija Blanta.

Seriāla "The Woman in the House Across the Street from The Girl in the Window" pirmizrāde "Netflix" 28. janvārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!