Straumēšanas platforma "Netflix" savus skatītājus iepriecinājusi ar oficiālo treileri filmai "Bruised". Šī kinolente ir Holivudas zvaigznes Halles Berijas debija režijā, kurā aktrise atveido arī galveno varoni pazemotu MMA cīkstoni, kura cer uz vēl vienu iespēju pierādīt savus spēkus ringā. Tomēr ne viss būs tik gludi, kā viņa to vēlētos...

Džekija Džustisa ir jauktās cīņas mākslas cīnītāja, kura šo sporta veidu ir atstājusi negodā. Brīdī, kad ir pagājis gads kopš viņas pēdējās cīņas, viņas menedžeris un draugs Desi rīkojas, ierunājot un reizē arī viņu pašu pierunājot piedalīties nežēlīgā pagrīdes cīņā. Taču šis ceļš kļūst negaidīti sarežģīts, kad pēc tēva nāves pie viņas mājas sliekšņa parādās Menings dēls, no kura viņa atteicās, kad viņš vēl bija zīdainis, atklāj "Deadline".

Džekija dodas misijā, lai atgūtu viņas sešus gadus vecā dēla aizbildniecību un atsāktu karjeru. Novecojošā MMA cīkstone ringā izliek sevi visu, kad jāieskatās acīs vienai no šī sporta visstraujāk uzlecošajām zvaigznēm.


Divu minūšu garais treileris atrāda asiņainu un zilumiem nobružātu atgriešanos. Tā ir nevis otrā, bet gan pēdējā iespēja, kurā viņa izmanto savu prātu un ķermeni, lai atkal ieietu cīņas laukumā un pārsteigtu visus, kas viņu reiz izraidīja no tā laukā.

Sarunā ar "Entertainmemt Weekly" aktrise atminas, ka 40 gadu vecumā viņai bija sajūta – karjera ir absolūti noslēgusies. "Vai arī tev jāgaida, kad kļūsti tik veca, lai tēlotu vecmāmiņu un varētu vēl iekosties ābolā, ne tā? Es nevarēju iedomāties, ka 54 gadu vecumā atveidošu MMA cīkstoni. Taču te nu es esmu, tāpēc tas nozīmē, ka kaut kas taču mainās. Es esmu tam piemērs," tā Berija.

Ir apstiprināts, ka filmā "Bruised" būs arī daži īpašie viesi, piemēram, profesionāla jauktās cīņas meistare, UFC sieviešu svara čempione Valentīna Ševčenko, kā arī profesionālās jauktās cīņas pārstāve – brazīliete Amana Nune, kura ir pirmā sieviete, kas kļuvusi par UFC čempioni divās divīzijās.

"Bruised" pirmizrāde vietnē "Netflix" notiks 24. novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!