Visam labajam reiz pienāk beigas – tā tas ir arī straumēšanas giganta "Netflix" romantiskās jauniešu komēdijas "Kissing Booth" gadījumā, kas 11. augustā sagaidīs trešās un noslēdzošās daļas pirmizrādi. Vai Elle paliks kopā ar Flinu un vai draudzība ar Lī pārkāps visiem šķēršļiem?

Uzreiz pēc pirmās daļas iznākšanas "Kissing Booth" iemantoja sensācijas statusu. Jauniešu komēdijas popularitāti apliecināja arī fakts, ka daudzi (pēc 2018. gada datiem viens no katriem trim lietotājiem) filmu noskatījušies atkārtoti, raksta "NY Times". Ņemot vērā, ka kinoteātru repertuāros šī žanra filmu vairs bieži redzēt nevar, "Netflix" pārstāvji tām devuši pajumti un paši no tā ir tikai ieguvēji!

Galvenās lomas atveidotāja Džoela Kinga dalījās pārdomās, ka kinolentē iekodēts kaut kas "atkarību izraisošs", savukārt tās režisors Vinss Marcello uzsvēris – skatītāju lokā ir ne tikai jaunieši, bet arī cilvēki pēc 40, kurus kaut kas filmā ļoti ievilcis.

Tās sižeta centrā ir Elle – meitene, kuras otrais vārds pilnīgi mierīgi varētu būt "neveiklība". Jau kopš bērna kājas viņas uzticības persona ir labākais draugs Lī, ar kuru spējuši saglabāt tik tuvas attiecības, jo seko abu rakstītajiem likumiem. 9. punkts vēstīja – nekādā gadījumā nedrīkst veidot attiecības ar Lī vecāko brāli Flinu, taču sekundes laikā viss noiet galīgi šķērsām un Elle nespēj šo likumu nepārkāpt.

Trešās daļas notikumi risinās vasarā, dažus mēnešus pirms stāšanās koledžā, un Ellei priekšā grūtākais dzīves lēmums – mācīties Hārvarda Universitātē un pārcelties pāri visam kontinentam pie drauga Flina vai arī parakstīt dokumentus Bērklija universitātē, kur, kā abi bērnībā bija vienojušies, studēs gan Elle, gan Lī. Protams, šajā visā jezgā pa vidu "iepeld" arī Elles otrās sezonas simpātija, kas notikumus sarežģī vēl vairāk.

Arī šīs filmas scenārija pamatā ir jaunās rakstnieces Betas Rīklas grāmata, šoreiz – triloģijas noslēdzošā daļa. Kas interesanti, pirmā grāmatas daļa tika nopublicēta "Wattpad" 2010. gadā, laikā, kad jaunajai rakstniecei bija vien 15 gadu, vēsta "Deadline".

Kā vēsta filmas reklāmas plakāts, trešās daļas galvenais sauklis ir "Ēras beigas. Sākums kaut kam jaunam".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!