Kādu brīdi klīst runas, ka "Netflix" aptuveni 110 miljonus eiro vērtais grāvējs "Red Notice" varētu būt viena no visu laiku lielākajām un iespaidīgākajām straumēšanas giganta filmām. Tā kā nupat klajā laists filmas treileris, kaut nedaudz par to nu spriest varēsim arī mēs.

Divu minūšu reklāmas videorullītī iepazīstamies ar galvenajiem varoņiem – FIB aģentu Džonu Hārtliju (Dveins "milzis" Džonsons), kā arī diviem mākslasdarbu zagļiem – Nolanu Būtu (Raiens Reinoldss) un Bišopu (Gala Gadota). Tāpat ātri vien ir skaidrs tas, ka aģents Hārtlijs saviem "upuriem" ir tuvu uz pēdām.

Lai noķertu talantīgo Bišopu, Hārtlijs ir spiests nonākt pārdrošas zādzības epicentrā, kā arī mesties uz vienu roku ar kādu citu mākslas zagli – jau minēto Būtu.

"Kur tu dabūji tādu jaku?" publicētajā treilerī, satiekoties aci pret aci ar Hārtliju, vaicā Būts. "Šobrīd kaut kur stāv ļoti kaila govs, kas čukst: "Bija tā vērts"." Tūlīt pēc šiem slavenajiem vārdiem abi vīri, viens otra "pamudināti", izkrīt cauri stiklam, tādējādi sagūstot Būtu.

Tāpat tīzerī satiekamies arī ar Gadotas Bišopu, kura Džonsona atveidotajam aģentam teic: "Gribi mani arestēt? Arestē!" Dažas sekundes vēlāk abi šie pārliecināti no Gadotas saņem pamatīgu sutu. Taču Hārtlijs nebaidās arī paredzēt likteni un publicētajā tīzerī Bišopai pārliecināti teic: "Mēs abi labi zinām, ka šis viss beigsies ar tevi roku dzelžos."

View this post on Instagram

A post shared by therock (@therock)


Taču – kas ir "red notice"? Kā skaidro "Netflix", tas ir Interpola izdots paziņojums ķert rokā un nogādāt aiz restēm pašus meklētākos noziedzniekus pasaulē. Reklāmas videorullītis ir pārpilns dažādu ekstrēmu triku, degošu tiltu un gudru asprātību, kas liek noprast, kādā virzienā tā kopumā dodas.

Straumēšanas platformā kinolente būs skatāma no 12. novembra.

""Red Notice" ir ļoti interesanta filma! Tā ir lielākā, kādu "Netflix" jebkad uzņēmis, un viņi bija lieliski sadarbības partneri, kas nodrošināja mums visu nepieciešamo, lai pabeigtu filmu arī šajā pandēmijas laikā," sacījis "Seven Bucks Productions" pārstāvis Hairams Garsija.

Viens no svarīgākajiem faktoriem, kāpēc filmu izdevās pabeigt, kā plānots, bijis aktieru sastāvs, norādījis Garsija. Trīs galvenās lomas uzticēts atveidot aktieriem, kuri šobrīd pavisam noteikti ir savas karjeras vienā no augstākajiem punktiem. "Galai, Raienam un DJ ir lieliska savstarpējā ķīmija, un viņi apburoši izskatās kopā," viņš dalījies pārdomās, piebilstot, ka šī trio sadarbības rezultātu gribas baudīt vēl un vēl.

"Absolūta filmas esence ir iespēja uz ekrāniem redzēt "Black Adam", "Deadpool" un Brīnmsievieti pavisam jaunā versijā. Un kurš gan to negrib redzēt?" retoriski vaicājis Garsija.

Šī ir pirmā filma, kuru Gadota un Džonsons uzņēmis sadarbībā ar "Netflix". Turpretī Reinoldss gan nav pirmo reizi ar pīpi uz jumta – viņa un straumēšanas giganta kontā ir 2019. gada asa sižeta trilleris "6 Underground". Jāpiebilst gan, ka Gadotai un Džonsonam šī nebūs pirmā reize, kad kopā atradušies vienā ekrāna pusē – šos aktierus darbībā varējām novērtēt arī "Fast Five" un "Fast & Furious 6".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!