"Netflix" filmā "The Harder They Fall" galvenās lomas atveidotāji ir Idriss Elba un Redžīna Kinga, tomēr tie nav vienīgie skaļie vārdi. Ja šī filma līdz šim nebija no tavām gaidītākajām 2021. gada kinolentē, tad pēc treilera iznākšanas tai noteikti ir potenciāls par tādu kļūt.

Filmas "The Harder They Fall" treilerī aktrise Kinga atveido Trudiju Smitu, kura ieslodzīto Rufesu Baku izglābj no ilgākas ieslodzīšanas, kamēr ar vilcienu tiek pārvests citur.

Taču Baka izbēgšana izraisa vēl kādu pagriezienu: viņa meklējumos dodas arī atriebības kārais Nets Lavs. Taujāts, kāpēc viņš dzenas Bakam pa pēdām, vīrietis atbild: "Nosauciet to par profesionālu sāncensību. Šī būs Baka pēdējā diena starp dzīvajiem," atsaucoties uz treileri, vēsta "People".

Pirms divām desmitgadēm Rufess nogalināja Neta Lava (Džonotans Majors) vecākus. Tas likumpārkāpējam Lavam: klejojošam "eņģelim", kurš vajā tos, kas pārkāpj viņa likumus, liek doties atriebības meklējumos pret veco ienaidnieku Rufesu. Oficiālajā piezīmē "Netflix" piebilst: "Kad Nets Lavs uzzina, ka viņa ienaidnieks Rufess ir ticis atbrīvots no cietuma, viņš savāc kopā savu bandu, lai izsekotu Rufesu un atriebtos viņam."

Neapšaubāmi, Nets un viņa banda ir iespaidīga, tomēr Baks nemet "plinti krūmos" un ir izveidojis ļoti līdzīgu, bezbailīgu komandu. Viņam nav ne mazākā nodoma piekāpties. Šīs bandas nav tās, kuras zina, ko nozīmē zaudēt! Abi vīrieši un attiecīgi viņu abu kompanjoni ir gatavi cīņai, kas draud atņemt dzīvības ikvienam, kas stāsties viņu ceļā.

"Jūs pašlaik atrodaties ārkārtīgi vardarbīgu personu sabiedrībā, taču man īpaši nepatīk vardarbība," saka Nets, turot vilciena pasažierus par ķīlniekiem.

Tiek lēsts, ka filma "The Harder They Fall" varētu saņemt vienu no slavenākajiem kino sezonas tituliem. Lomas atveido jau minētais Majors, Kinga un Elba, kā arī Zazija Bītsa, Delrojs Lindo, Lekita Stenfīlda.

"The Harder They Fall" ir režisora Džeimsa Samuēla jaunākais darbs. Viņš bijis režisors 2013. gada īsfilmai "They Die by Dawn".

Filma "The Harder They Fall" būs pieejama straumēšanas vietnē "Netflix", sākot no 3. novembra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!