Pagājuši jau vairāk nekā 20 gadi, kopš pēdējās seriāla epizodes ietvaros šķīrāmies no Soprano ģimenītes, kas stāstīja par Ņūdžersijas mafijas bosa Tonija Soprano dzīves līkločiem. Nu leģendāra autoritāte ir atgriezusies kriminālfilmā "The Many Saints Of Newark", taču vērts piebilst, ka tajā no šodienas realitātes nebūs ne smakas. Tā vietā jaunā kinolente stāstīs par laiku, kad Tonijs tikai pamazām veidojās par kriminālo autoritāti.

Alana Teilora režisētā drāma vedīs ceļojumā uz 1960. gadiem un stāstīs par Alesandro Nivolas, kurš atveidos Kristofera Moltisanti tēvu Dikiju, tuvajām attiecībām ar Toniju. Jāatzīmē, ka Tonija Soprano lomā uzmirdzēs Maikls Gandolfīni jeb nelaiķa Džeimsa Gandolfīni dēls. Aktieris devās mūžībā 2013. gadā Itālijas galvaspilsētā Romā, kur bija devies atpūtas braucienā.

Lomas jaunajā kinolentē atveidos arī Džons Berntāls, Vera Farmiga, Korijs Stols, Billijs Magnusens, Rejs Liota, Leslijs Odoms juniors un citi.

Divu minūšu ieskatā stāstnieka lomā iejūtas pats Džeimss Gandolfīno (protams, šajā gadījumā atdarināts viņa balss tembrs), skatītājam iepazīstoties ar Tonija Soprano nesavaldīgo jaunieša dabu. Tāpat reklāmas videorullītī uz īstu brīdi sastopamies ar Veras Farmingas atveidoto Līviju Soprano, kura apšauba sava dēla augsto IQ līmeni. Savukārt Aleksandro Nivolas Dikijs filmā iejūtas Tonija Soprano mentora ādā.

Katrai leģendai ir bērnība, vēsta "HBO Max" ierasts tviterī. Krimināldrāma uz lielajiem ekrāniem būs skatāma, sākot no 1. oktobra.

1999. gadā iznākušais kulta seriāls "Soprano ģimene" vēstīja par Ņūdžersijas mafijas bosa Tonija Soprano cīņu ar privātajiem dēmoniem, ģimenes dzīvi un profesionālajiem līkločiem. Tas viss neizbēgami ietekmē viņa garīgo veselību, kuru viņš lāpa kopā ar psihoterapeites palīdzību, arvien detalizētāk atklājot skatītājiem savu gana sarežģīto un skarbo raksturu, iepazīstinot ar mafijas biedriem un ģimenes locekļiem, kuri visi, lai arī kriminālās pasaules pārstāvji, ir cilvēki ar savām emocionālajām vēlmēm un vajadzībām, kas tuvas ikvienam.

Zilajos ekrānos seriāls bija skatāms līdz 2007. gadam, apverot sešas sezonas, kuras veidoja 86 sērijas, katra aptuveni 50 minūšu garumā. Zīmīgus slavenā seriāla aizkadrus un faktus uzzini šajā rakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!