Kurš nozaga Nikolasa Keidža atveidotā Roba iemīļoto sivēnu? Atbildi uz šo jautājumu centīsies noskaidrot filma "Pig", un par to liecina arī nupat publicētais tīzeris.

"Oskarotais" Keidžs savā jaunākajā veikumā būs pieņēmis ne tikai Roba vārdu, bet arī profesiju – viņš atveidos vientuļo trifeļu mednieku, kurš, ļaužu netraucēts, savas dienas pavada Oregonas plašumos (kā liecina treileris, viņš, iespējams, kādreiz bijis arī pavārs). Kādā dienā negaidīti pazūd viņa barotā cūka, kuru Robs apņemas atrast, lai arī ko tas prasītu. Meklējumos vīrietis ņem talkā kādu trifeļu pārdevēju, kuru kinolentē iemiesos Alekss Volfs.

Kā raksta "Hollywood Reporter", iespējams, kādam varētu rasties vēlme vilkt paralēles ar Džona Vika pirmo daļu, taču lielākā atšķirība nav tajā, ka šeit suņa vietā ir sivēns. "Džona Vika" sākumā suns tiek nogalināts, bet šeit – pagaidām tikai pazudis. Kā arī kinolente ar Kianu Rīvsu galvenajā lomā ir pamatīgs asa sižeta trilleris, bet "Pig" tiek raksturota kā drāma.

Viesojoties "Variety" podkāstā "Just for Variety", Volfs norādījis, ka filmas uzņemšanas laikā Keidžs kļuvis par vienu no labākajiem draugiem, kā arī nosaucis aktieri par "vienu no uzticamākajiem cilvēkiem viņa dzīvē". "Mēs runājam ik pēc dažām dienām," sacījis Volfs. Sarunas dienā viņš atklājis, ka ar Keidžu visu laiku sarakstās un sazvanās, izmantojot "Face Time". Tāpat viņi atbalsta viens otru, kad nepieciešams. "Kad sākām uzņemt filmu, abi gājām cauri līdzīgām personīgām problēmām, tāpēc ļoti ātri satuvinājāmies. Mēs emocionāli bijām ļoti atvērti. Vienkārši kļuvām par labākajiem draugiem."

Kopā ar Keidžu un Volfu filmas tapšanā piedalījies Adams Ārkins, Nina Belforte, Grečena Korbeta un citi. Filma uz lielajiem ekrāniem pasaulē nonāks pēc 16. jūlija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!