Pēc mēnešiem ilgām interpretācijām un spekulācijām par to, kā būs ar Samantu un kāda būs jaunā vecā Kerija, seriāla "Sekss un lielpilsēta" fani patiešām nevarēja vien sagaidīt... Kad, ak, kad beidzot varēsim noskatīties "And Just Like That"? Beidzot ir zināms pirmizrādes datums, atklāj "Deadline". Atzīmējiet savos kalendāros ceturtdienu, 9. decembri!

"Sekss un lielpilsēta" atdzimšana "HBO Max" sāksies ar pirmajām divām sērijām 9. decembrī. Pārējās astoņas epizodes tiks izlaistas straumēšanas pakalpojumā turpmākajās ceturtdienās.

"Viņi saka, ka dažas lietas nekad nemainās, bet patiesība ir tāda, ka dzīve ir pārsteigumu pilna," treilerī stāsta Kerija. "Un, kad tavs stāsts atklājas, pilsēta izgudro sevi no jauna. Un tieši tāpat sākas jauna nodaļa."

Jau vēstīts, ka 17 gadus pēc ikoniskā seriāla pirmās sērijas ēterā seriālam tapis turpinājums. Potenciālais grāvējs ticis arī pie jauna nosaukuma – "And Just Like That…", un tas vēstīs par nu jau piecdesmitgadnieču dzīves peripetijām. Atspoguļota tiks Kerijas (Sāra Džesika Pārkere), Mirandas (Sintija Niksone) un Šarlotes (Kristīna Deivisa) atkalapvienošanās, pētot vēl sarežģītāko dzīves un draudzības realitāti 50 gadu vecumā, ziņo "Deadline".

Kā zināms, Samantas lomas atveidotāja Kima Ketrela jaunajā seriālā atteicās piedalīties. Seriāla veidotāji paziņoja, ka Samantas "pazušanai" būs loģisks izskaidrojums, proti, tāpat kā dzīvē, arī ekrānos draudzības mēdz izjukt, vecos draugus nomaina jauni. Kerijai, Mirandai un Šarlotei būs divas jaunas draudzenes; šīs lomas piešķirtas divām tumšādainām dāmām, lai mūsdienīgāk atveidotu Ņujorkas multikulturālo vidi.

8. jūlijā Pārkere ievietoja "Instagram" profilā attēlu ar "And Just Like That" scenāriju, kurā atklājās, ka pirmās sērijas nosaukums ir "Hello It's Me". Viņa arī pievienoja fotoattēlu ar parakstu, kurā uzskaitīti viņas obligātie priekšmeti, gatavojoties pirmajai filmēšanas dienai: "Treileris/ģērbtuves/ somas atrādīšana", kam seko "Attēlā nav dezodoranta!"

Arī "Sekss un lielpilsēta" veidotājs Darens Stārs neatgriezās pie "And Just Like That". Jaunā seriāla producents ir Maikls Patriks Kings, kurš bija gan pirmās pilnmetrāžas filmas, gan arī otrās filmas scenārija autors un režisors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!