Foto: Vida Press
No 3. jūlija kinoteātros skatāma režisora Džoša Trenka biogrāfiskā drāma "Kapone" ar Holivudas slikto zēnu Tomu Hārdiju galvenajā lomā.

Trenka filma, kurai viņš arīdzan rakstījis scenāriju, rāda gangstera vētrainās dzīves citu aspektu, kad pēc 10 gadu ieslodzījuma viņš atgriežas brīvībā. Noguris, sifilisa un demences nomocīts, taču arvien bīstams, viņš dzīvo Floridā kopā ar savu ģimeni, kur viņu nemitīgi novēro federālie aģenti, jo uzskata, ka savas slimības viņš simulē.

Spiests pārdot daudzus savus īpašumus, lai nomaksātu parādus un uzturētu savu ģimeni, Kapone sāk redzēt halucinācijas un zaudēt kontroli pār sava ķermeņa motorajām funkcijā. Viņš atzīst, ka pirms notiesāšanas noslēpis 10 miljonus ASV dolāru, taču nespēj atcerēties, kur tieši.

Toms Hārdijs jau ne reizi vien iejuties dažādu neģēļu ādā, lomas vajadzībām kardināli transformējot savu izskatu. Lai līdzinātos ar sifilisu slimajam mafijas tēvam Alam Kaponem, Hārdijam nācās noskūt matus un pavadīt garas stundas grimētavā, lai pārtaptu grumbainā, psihiski slimā vecī ar rētu izkropļotu seju, sarkanām acīm un mūžīgo cigāru mutē.

Līdz ar Tomu Hārdiju filmā redzama Linda Kardelīni, Džeks Loudens, Noels Fišers, Kails Maklahans un Mets Dilons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!