Klāt pirmais reklāmas rullītis ļoti gaidītajai "Bridgerton" otrajai sezonai. Uz populāro Džūlijas Kvinas grāmatu sēriju balstītais "Netflix" seriāls pie mums atgriezīsies 25. martā.

Vairāk nekā minūti ilgais materiāls ir apliecinājums tam, ka, jā, šī būs vēl viena skandaloza sezona. Jaunā sezona iepazīstina ar galveno Bridžertonu dāmu Keitu Šarmu, kuru atveido aktrise Simona Ešlija. Viņu iepriekš esam iepazinuši tādos seriālos kā "Sex Education" un "Because the Night". Treilerī redzams, kā viņa "met karstus skatienus", ziņo "Variety".

Kā jau vēstīts, jaunajā sezonā galvenā varoņa vietu Dafne atdos savam brālim Entonijam (Džonatans Beilijs), kurš uzsāks nopietnus sievas meklējumus. Vai Ešlijas atveidotā varone būs Entonija sieva?


"Lai nestu tālāk savu ģimenes vārdu, Entonijs meklē debitantes sievas amatam, kas atbilstu viņa neizpildāmajiem standartiem, līdz brīdim, kad Keita (Simona Ešlija) un viņas jaunākā māsa ierodas no Indijas. Kad Entonijs sāk tiesāties ar Edvīnu, Keita atklāj nodomu patieso būtību — patiesa mīlestība nav viņa prioritāšu sarakstā — un nolemj darīt visu, kas ir viņas spēkos, lai pārtrauktu savienību. Taču Keitas un Entonija verbālās vārdu apmaiņas viņus tikai satuvina, sarežģījot situāciju abās pusēs," teikts seriāla oficiālajā aprakstā.

Tiem, kas vēl nav noskatījušies trakulīgā seriāla pirmo sezonu, lūk, neliels ieskats. Lai saprastu, kas ir "Bridgerton" un par ko ir stāsts, iedomājies vissaspringtāko seriāla "Intrigante" ("Gossip Girl") epizodi, pievieno Džeinai Ostinai raksturīgos skatienus un asprātīgos dialogus, ietērp varoņus 19. gadsimta balles kleitās un stilīgos uzvalkos un kā ķirsīti uz deserta pievieno arī Džūlijas Endrjūsas uzticamo balsi, kas sola intrigu un skandālus. Intrigas, intrigas, intrigas!

Tev vēl ir laiks noskatīties pirmo sezonu, jo 2. sezonas pirmizrāde "Netflix" notiks 25. martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!