Foto: Vida Press
Aktieris Reifss Fainss jaunākajā asa sižeta piedzīvojumu filmas "The King's Man" treilerī būvē pats savu slepeno specdienestu eliti! Ja plānos nevajadzēs ieviest piespiedu korekcijas, šīs ilgi gaidītās filmas reklāmas videorullīšu novērtēšanai liksim punktu 22. decembrī, kad kinolenti pilnā apmērā varēs novērt uz lielajiem ekrāniem!

"The King's Man", gluži tāpat kā iepriekšējās filmas "Kingsman: The Secret Service" ("Kingsman: Slepenais dienests") un "Kingsman: The Golden Circle" ("Kingsman: Zelta aplis"), ir adaptēta no Marka Millara un Deiva Gibonsa komiksu grāmatu sērijas "The Secret Service", un tā atklāj spiegu klana "Kingsman" rašanās mītu. Filmas notikumi risinās pagājušā gadsimta pašā sākumā, un tajos ir iesaistīta vesela plejāde vēsturisku tirānu un kriminālu ģēniju, tostarp arī Rasputins, kuri apvienojas, lai uzsāktu postošu karu.

Vēstīts, ka organizācija "Kingsman" ir specdienestu elite, kurā ir labākie no labākajiem. Viņi ir lieliski apmācīti un viņu paveiktais cilvēces labā ir slēpts no ziņkārīgo acīm. Viens no pirmajiem un pašiem talantīgākajiem aģentiem organizācijas vēsturē ir Konrāds – Oksfordas hercoga dēls, kurš ar sapņoja ar visu sirdi kalpot Anglijai, taču tika ierauts spiegu pasaules bīstamajās spēlēs.

Sākotnēji plānots, ka Metjū Vona lielbudžeta spiegu komēdijas "Kingsman" franšīzes trešā filma pie skatītājiem nonāks 2020. gada 18. septembrī, taču vasaras beigās pārcelta uz nākamo gadu. Šobrīd pirmizrāde Latvijā plānota īsi pirms Ziemassvētkiem – 22. decembrī.

Šoreiz galvenajās lomās iejutušies iepriekš minētais Fainss un Hariss Dikinsons. Pārējās lomas atveido Rīss Ifans, Džemma Artertone, Metjū Guds, Toms Holanders, Daniels Brūls u.c.

Fainss filmā atveido Oksfordas hercogu, kurš "The King' Man" organizācijai cenšas piesaistīt jaunas sejas. "Mazas lietas var pāraugt lielās problēmās," jaunākajā publicētajā treilerī vienam no potenciālajiem biedriem teic Oksfordas hercogs. "Kamēr valdība gaida pavēles, mūsu cilvēki rīkojas." Tāpat kadros varam novērtēt viņa tikšanos ar Rasputinu.

Vēstīts, ka šī filma ir "Kingsman" franšīzes pats pamats. Kā raksta "People", neskatoties uz to, ka šī kinolente no mūsdienās ved uz slepenaģentu pirmsākuma laikiem, tajā vienalga redzēsim franšīzei raksturīgos filmu veidošanas elementus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!