Ir pagājis labs laiciņš, kopš pēdējo reizi atvadījāmies no "Stranger Things", taču nu fanu zinātkāre apmierināta ar vairākiem jaunumiem. "Stranger Things Day" pasākumā straumēšanas pakalpojums "Netflix" atklāja vēl iepriekš neizplatītu informāciju par seriālu, tostarp tā jaunās sezonas pirmizrādes periodu un nākamās sezonas sēriju nosaukumus, ziņo "Variety".

Kad tiks atrādīta seriāla "Stranger Things" ceturtā sezona?


"Netflix" atklāja, ka "Stranger Things" atgriezīsies 2022. gada vasarā, nepaziņojot konkrētu datumu.

Pandēmijas dēļ seriāla turpinājums saskārās ar lielu aizkavēšanos. Kopš šova trešās sezonas, kas iznāca 2019. gada jūlijā, fani, visticamāk, būs priecīgi par atjauninājumu, jo starp sezonām ir pagājuši divi gadi, ziņo "Deadline".

Kādi ir ceturtās sezonas sēriju nosaukumi?


"Netflix" arī atklāja nosaukumus visām deviņām 4. sezonas sērijām (dažas attiecas uz seriāla varoņiem, tomēr citas ķircina skatītājus, kādi varētu būt kulminācijas mirkļi): "The Hellfire Club", "Vecna's Curse", "The Monster and The Superhero", "Dear Billy", "The Nina Project", "The Dive", "The Massacre At Hawkins Lab", "Papa", "The Piggyback".

Pēc tam, kad paziņoti sēriju nosaukumi, ceturtās epizodes nosaukums "Dear Billy" izraisīja vislielāko interesi fanu vidū. Sociālajos tīklos daudzi pauda cerību, ka tas varētu nozīmēt Dakra Montgomerija atgriešanos vai vismaz parādīšanos. Viņa atveidotais varonis nomira trešās sezonas finālā.

Ko treileris atklāj par ceturto sezonu?

Kopumā faniem atrādīti četri treileri, kas dod dažādus mājienus par jauno sezonu.

Jaunākajā treilerī ar nosaukumu "Welcome to California" Elevena (Millija Bobija Brauna) un Vills uzsākuši jaunu dzīvi Kalifornijā, kur Elevenai, šķiet, ir grūti pielāgoties, lai gan viņa to neatzīst. Viņa raksta Maikam. Sievietes vēstule ir galvenais treilera vēstījums.

"Man pat tagad patīk skola. Esmu ieguvusi daudz draugu," viņa saka, kamēr vienaudži skolas gaitenī viņu ignorē. "Taču esmu gatava arī pavasara brīvdienām, galvenokārt tāpēc, ka varēšu satikt tevi. Mums būs visu laiku labākās pavasara brīvdienas!"

Treileris beidzas ar klasisko "Stranger Things" haosa montāžu: sprādzieni, automašīnu pakaļdzīšanās, biedējoša lelle, militārs arests un daudz kas cits.

Savukārt septembrī "Netflix" savā "Tudum" pasākuma laikā atklāja vēl vienu treileri ar nosaukumu "Creel House". Pusotru minūti garais tīzeris iepazīstināja ar "Creel House" 20. gadsimta 50. gados, parādot, kā ģimene pārvācas.

Gaismas noslēpumaini mirgo, tiek pamanīti beigti dzīvnieki, un galu galā šķiet, ka tā ir ģimenes slepkavība. Pēc dažiem desmitiem gadu tiek pētīta māju, kas nu ir noklāta ar zirnekļu tīkliem un putekļiem.

Maijā "Netflix" izlaida treileri ar nosaukumu "Eleven, are you listening?", kas 24 stundu laikā tika skatts vairāk nekā divus miljonus reižu.

2020. gada februārī tika izlaists pirmais ceturtās sezonas treileris ar nosaukumu "From Russia with Love...", kas apstiprināja, ka Hokinsas policijas priekšnieks Džims Hopers, kuru trešās sezonas beigās iznīcināja Krievijas lāzers, patiesībā joprojām ir dzīvs.

Lai gan faniem joprojām būs jāgaida līdz pilnajam treilerim, jau tagad ir skaidrs, ka tā būs vēl viena ļoti gaidīta un iemīļota sezona!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!