Foto: kadri no video
Lai gan pirmie rindā uz animācijas filmu skatīšanos ir bērni, atsevišķas kinolentes noteikti var ieinteresēt arī pieaugušos. Te, lūk, trīs veikumi, kas savu pirmizrādi piedzīvos rudenī un kuri garantēs aizraujoši pavadītu laiku kā tev, tā arī mazajiem ķipariem!

Viena no šādām filmām ir "Adamsu ģimene 2". Pirmo reizi Adamsu ģimenīte animācijas filmas veidolā atgriezās 2019. gadā, un nu pienācis laiks ar jocīgajiem, spocīgajiem un ikoniskajiem varoņiem satikties no jauna. Ja pirmajā filmā draņķīgo laikapstākļu un pastaigu cienītājs Gomezs, melnās krāsas mīļotāja Mortīcija un bērni – Vensdija un Pagslijs, kuru rotaļu laukums ir kapsēta, atvēra jaunu lappusi kaimiņu attiecībās un atklāja, ko nozīmē būt patiesi labiem kaimiņiem, šajā kinolentē viņu piedzīvojumi norisināsies ceļā. Adamsu ģimenīte notrauks putekļus leģendārajam auto un dosies "roadtrip" brīvdienās, šķērsojot dažādas pilsētas un iekuļoties ne vienā vien amizantā situācijā.

Kā raksta "Deadline", jaunajā filmā ar sevi iepazīstinās daudzi jauni, taču tikpat spocīgi un jocīgi personāži kā Adamsi!

Savas balsis filmai "aizdevuši" tādi labi zināmi Holivudas aktieri kā Šarlīze Tērona, Oskars Aizeks, Hloja Greisa Moreca, Niks Krolls un citi. Animācijas filmas turpinājums par savdabīgo ģimenīti uz ekrāniem nonāks, sākot no 1. oktobra.

Savukārt viens no "Disney" studijas jaunumiem pa kinoteātru durvīm iesoļos pēc 24. novembra. Arī animācijas filmas "Encanto" pamatā ir stāsts par kādu neparastu ģimeni, kuri dzīvo tālu, tālu Kolumbijas kalnos. Madrigalu saime savas dienas vada kādā ļoti maģiskā mītnē, burvīgā vietā ar nosaukumu "Encanto", kur katram bērnam dotas kādas īpašas spējas. Visiem, izņemot vienu – 15 gadus veco Mirabellu.

Mirabellas balsī kinolentē runā aktrise Stefānija Beatrise, kura cenšas atrast savu vietu ne tikai zem Saules, bet arī ģimenē. Kas interesanti, arī aktrises radu rakstos lasāms Kolumbijas vārds, tāpēc šī loma viņai bijusi īpaši tuva sirdij.

Savukārt animācijas filmā "Hotel Transylvania: Transformania" varēsi atgriezties viesnīcā "Transilvānija", kas skatītāju atmiņās dzīvo jau kopš 2012. gada (starp citu, iznākuši vēl divi turpinājumi – "Hotel Transylvania 2" un "Hotel Transylvania 3: Summer Vacation"). Tik jauka vieta, tik jaukas sejas… Kā vēsta "Deadline", pēc skaita ceturtā būs pēdējā franšīzes filma. Tās kopējie ieņēmumi sasnieguši 1,36 miljardus ASV dolāru, katrai nākamajai pārspējot priekšgājēju.

Drakulas krāšņajā pieczobu kūrortā, kurā monstri un viņu ģimenes varējuši izbaudīt nesteidzīgu atpūtu, nu radīts izgudrojums, kas ļauj cilvēkiem pārvērsties monstros. Taču, protams, ne viss iet kā pa diedziņu – Draks un viņa draugi pārvēršas cilvēkos, bet Džonijs – briesmonī. Kā viņi sadzīvos ar savu jauno "ādu"?

Arī šis jaunums kinoteātru repertuāros parādīsies, sākot no 1. oktobra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!