Foto: Vida Press

Asa sižeta piedzīvojumu filmas "Nav laika mirt" ("No Time To Die") jeb kārtējās bondiādes kinolentes liktenis nav bijis no vienkāršākajiem. Tās satikšanās ar skatītājiem atlikta jau vairākas reizes, taču par prieku visiem – tas brīdis straujiem soļiem tuvojas. Lai saīsinātu gaidīšanas laiku, kā arī ievadītu Danielu Kreigu viņa pēdējā misijā Bonda kurpēs, klajā laists īss videorullītis ar zīmīgiem vēstures notikumiem.

Jau pirmajās sekundēs nepilnu trīs minūšu garajā treilerī mums tiek piedāvāts kopā ar aktieri ceļot laikā, atverot leģendārā Džeimsa Bonda grāmatas vēstures lappuses un atsvaidzinot atmiņu par notikumiem, kuru dēļ aģents 007 atrodas tieši šajā konkrētajā dzīves punktā. Šī ir kopumā 25. bondiānas filma, kurā Bonda lomu jau piekto reizi atveido tieši Kreigs.

Filmā, kuras galvenais virsvadītājs – režisors – ir Kerijs Fukunaga, Bonds ir atstājis operatīvo dienestu un ļaujas mierīgai un harmoniskai dzīvei Jamaikā. Taču viss mainās sekundes laikā, kad uz salas ierodas viņa vecais draugs Felikss Leiters no CIP ar lūgumu palīdzēt. Kā izrādās, uzdevums glābt nolaupītu zinātnieku negaidīti izvēršas par slazdu pašam Bondam. Vēstīts, ka aģents 007 nonāk aci pret aci ar noslēpumainu ienaidnieku, kura rokās ir bīstams jauno tehnoloģiju ierocis.

Jaunajā kinolentē kopā ar Kreigu piedalās arī Rami Maleks, Naomi Harisa, Džefrijs Raits, Kristofers Valcs, Ralfs Fainss, Ana de Armasa, Lašana Linča, kā arī franču aktrise Lea Sedū Bonda meitenes lomā.

Līdz ar atskatu uz Bonda gaitām, publicēts arī pēdējais starptautiskais treileris, vēstot, ka pavisam drīz varēsim novērtēt filmu visā tās krāšņumā.

Lai atrādītu savu jaunāko veikumu, kinoteātros Latvijā Daniels "Bonds" Kreigs ieradīsies 1. oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!