Foto: Vida Press
Seksa ainas var pārliecināt auditoriju par krāšņu stāstījumu, taču realitātē bieži vien tā ir ļoti, ļoti satraucoša un nepatīkama pieredze aktieriem. Neveiklība, kas rodas, veidojot seksa ainu, joprojām pastāv, un lielākā daļa aktieru piekritīs, ka seksa simulēšana ir viens no sarežģītākajiem uzdevumiem kino industrijā. Un apmulsuma un nervozitātes sekas ir teju neizbēgamas.

Jaunākajos hitos "Euphoria", "Bridgerton" un "Normal People" ir daudz, daudz seksa ainu. Bet kā aktieri reaģē, kad viņi filmē šīs ainas un pēcāk tās arī noskatās?

Margo Robija

Margo Robija bija tik apmulsusi par seksa ainām, ka viņa bieži vien meloja saviem vecākiem. Vienā ainā viņas varone Naomi nodarbojās ar seksu ar filmas galveno varoni Džordanu (Leonardo Dikaprio) gultā, kas pārklāta ar dolāru banknotēm.

"Es tik ļoti ilgi meloju savai ģimenei un teicu: "Man ir vienalga, ko jūs dzirdat, nav kailuma. Netaisos filmās būt kaila. Ignorējiet visu, ko kāds saka, nav kailuma," viņa sacīja "The Hollywood Reporter".

"Un tad es nodomāju: "Filma iznāks, un viņi redzēs, ka tajā ir kailums, tāpēc es nomainīju savu sakāmo uz: "Tas patiesībā ir mana ķermeņa dubultnieks, un viņi vienkārši pielika manu galvu kādam citam ķermenim."

Foto: Capital Pictures/Scanpix/LETA

"Manai ģimenei nav nekāda sakara ar izklaides industriju...un viņi teica: "Viņi to tiešām var?" Es uz to atbildēju: "Ak, tās ir tehnoloģiju priekšrocības mūsdienās."

Amanda Seifrīda

Amanda Seifrīda "HBO" 2008. gada seriālā "Big Love" atveidoja vecāko meitu Sāru, viņa skatījās šīs epizodes kopā ar vecākiem un jutās šausmīgi, kad beidzot parādījās viņas seksa aina.

"Es sēdēju un skatījos, un pēkšņi tas iezīmēja ainu, kurā divi cilvēki nodarbojas ar seksu, un tajā piedalījos es! Es nodarbojos ar seksu! Es nodomāju: "Nē, nē, nē! Tīrās šausmas," viņa stāstīja "The Telegraph".

Foto: AP/Scanpix/LETA

Dakota Džonsone

Filmā "Greja piecdesmit nokrāsas" no 125 minūšu izpildes laika 20 minūtes bija veltītas tikai seksam. Un, lai gan Dakotai Džonsonei ir bijusi liela daļa seksa ainu, piedaloties filmu sērijā "Fifty Shades", viņa sacīja, ka tas nebūt nebija patīkami, drīzāk ļoti neērti.

"Tas bija diezgan nogurdinoši. Man bija jāsimulē sekss septiņas stundas no vietas." Džonsone sacīja, ka viņa bija tik apmulsusi pēc tam, kad filmēšanas laikā dabūja sitienu pa dibenu ar pātagu. "Reiz saņēmu pātagas sitienu no viņa [Džeimija Dornana], iemetot mani gultā. Tik sasodīti sāpīgi," viņa sacīja žurnālam "Glamour".

Foto: AP/Scanpix/LETA

Keita Vinsleta

Titānika zvaigzne Keita Vinsleta veidoja seksa ainas kopā ar Leonardo Dikaprio 2008. gada filmā "Revolūcijas ceļš", ko viņa ir nodēvējusi par "neveiklu pieredzi", jo viņas vīrs Sems Mendess bija filmas režisors.

"Es tikai turpināju teikt: "Tas ir pārāk... dīvaini," sacīja Vinsleta. "Un Leo teica: "Ak, tiec tam pāri!" Un es atkārtoju: "Jā, neliels atgādinājums: tu esi mans labākais draugs, savukārt viņš ir mans vīrs. Tas ir mazliet dīvaini."

Foto: Vida Press

Anabella Volisa

"Peaky Blinders" Greisa, tāpat kā daudzas zvaigznes, ir atzinusi, ka, skatoties kopā ar vecākiem seksa ainas, bijis nekomfortabli. "Es biju seksa ainā," viņa paskaidroja. "Skatīties to kopā ar maniem vecākiem bija tik neērti, un pēc tam mans tētis teica:" Nu, mēs zinām, no kurienes tu to pārmantoji! Laba meitene!"

Foto: Vida Press

Kristofers Mincs-Plass

Kad aktieris Kristofers Mincs-Plass atveidoja Fogelu filmā "Superbad" viņa māte bija klāt, kamēr viņš filmējās seksa ainā, jo 2007. gadā viņš bija tikai 17 gadus vecs.

Foto: Vida Press

"Tas bija ļoti neērti, tajā laikā es patiesībā biju nevainīgs, tāpēc man nebija ne jausmas, ko es daru. Es biju ļoti nervozs, ļoti nobijies. Kamēr es to darīju, mana mamma ēda popkornu un sarunājās ar producentiem. Tas bija ļoti sirreāli," viņš sacīja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!