Fоtо: No privātā arhīva

Nule kā ar "Zelta mikrofonu" apbalvotais mūzikas projekts "Lapsene" laidis klajā jaunu dziesmu "Par vidējo pirkstu".

"Šī ir kā sacelšanās dziesma, kas draudzīgi atgādina par katra reiz piedzīvotajām dzīves situācijām, kad trūcis pacietības vadzis," ierakstu lakoniski komentē autors Artis Dvarionas.

Jaunās dziesmas ierakstu producējuši Artis Dvarionas un JJ Lush jeb Jānis Jačmenkins, bet tās videoversiju veidojusi māksliniece Madara Dzintara-Pluša.

Tikmēr, projekta "Lapsene" aizvadītā gada maijā izdotais albums "Sākums" 8. martā apbalvots ar "Zelta mikrofonu". Tas atzīts par pašmāju labāko "Roka vai metāla mūzikas albumu" 2023. gadā.

Līdzās jaunās dziesmas publiskošanai, "Lapsene" arī aicina uz savu pirmo pavasara koncertu, kas notiks 26. aprīlī, Tallinas ielas kvartāla kultūrtelpā "Tu jau zini kur", Tallinas ielā 10-3, Rīgā. Koncerts notiks Tallinas ielas kvartāla minifestivāla programmā, kurā "Lapsene" vienā vakarā uzstāsies kopā ar pagājušā gada rudenī veiksmīgi atgriezušos grupu "Detlef".

Lapsene ir mūzikas projekts, kuru 2022. gada pavasarī dibinājis mūziķis un radiodīdžejs Artis Dvarionas. Viņš iepriekš darbojies grupās "R.A.P." un "TāTāTā".

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !