Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu dziesminieks Ostins Millers sarakstījis sirsnīgu dziesmu par Rīgu "Road to Riga" un gatavojas izdot albumu par Latviju.

Ostins Millers (Austin Miller) ir no Džordžijas štata, ASV un līdz šim nospēlējis vairāk nekā tūkstoti koncertu vismaz divdesmit pasaules valstīs un gandrīz visos ASV štatos.

Kā atklāj mūziķis, kad kāds mākslinieks vairāk uzmanības pievērš kādai vietai, vai notikumam, ierasts, ka viņu ar to saista dziļākas, senākas saites. Tomēr Ostina ģimenei saistības ar Latviju nav – viņš ar laiku atklājis mūsu valstī ko īpašu, kopš brīža, kad 2017. gadā viņa koncertaģents piedāvājis uzstāties Baltijas valstīs.

"Ir tāds teiciens – "Visi ceļi ved uz Romu". Manā gadījumā esmu atklājis, ka pēdējā laikā visi mani ceļi ved uz Rīgu un kopš šīs atklāsmes esmu regulāri atgriezies Latvijā, spēlējot gan Vecrīgas bāros un klubos, gan attālāku pilsētu kultūras namos un interešu centros", saka mūziķis. "Savukārt dziesmu "Road to Riga" sacerēju vientuļā vakarā kādā Rīgas viesnīcā – biju Latvijā, kad tikko tika ieviesta jauna, strikta mājsēde Covid-19 pandēmijas laikā. Tā atpūšoties, atmiņā atausa pagātnes koncerti Baltijā un kā, neskatoties, no kurienes un uz kurieni devos, vienmēr maršruts veda caur Rīgu, kas laika gaitā palikusi par manu savdabīgu mantru".

Jaunais singls "Road to Riga" pieejams visos populārākajos mūzikas straumēšanas servisos, savukārt albums dienasgaismu ieraudzīs aprīļa otrajā pusē.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!