Foto: Publicitātes foto

Grupa "Willow Farm" izdod dziesmu "Priekškars krīt". Tās skanējumu veidojis producents Arnis Račinskis, vārdus un mūziku sarakstījis "Willow Farm" līderis Emīls Dreiblats.

Līdz ar dziesmas izdošana, grupa izziņo savas 30. pastāvēšanas jubilejas koncertu, kas notiks 3. maijā Liepājā.

"Vispirms tas ir atgādinājums sev pašam, ka jādara un jārīkojas šodien. Rītdiena ir kaut kas abstrakts. Ja gribam rītdienu, tad jādara šodien," jaunās dziesmas ideju ieskicē Emīls Dreiblats. "Plašāk skatoties, dziesmas vārdos pausto vēstījumu var attiecināt gan uz klimata pārmaiņām, gan karu Ukrainā, gan citām norisēm šodienas pasaulē". Dziesma "Priekškars krīt" ierakstīta studijā "Lighthouse" Liepājā un studijā "Mute" Rīgā, ierakstu miksēja un māsterēja Arnis Račinskis.

"Darbā pie ierakstiem es parasti meklēju ceļus, pa kuriem instrumentiem nokļūt tuvāk dziesmas vēstījumam. Ideāli, ja mūzika un vārdi vēsta vienu un to pašu, tad rezultāts plūst organiski un dziesmu var saukt par labu. Manuprāt, mums šeit izdevās sapludināt labi un organiski," saka dziesmas studijas producents Račinskis.

Grupa "Willow Farm" šogad svin 30 gadu jubileju, un apaļā dzimšanas diena 3. maijā tiks svinēta ar koncertu Liepājā, kultūras namā "Wiktorija". Grupa sola spēlēt gan savu jauno laiku daiļradi, gan sen tapušas dziesmas, uz skatuves aicinot arī grupas iepriekšējo sastāvu dalībniekus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!