Foto: Roberts Vidzidskis

No 12. līdz 14. jūlijam notiekošais mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba" turpina kuplināt muzikālo programmu – tā tiek papildināta ar kora, postfoka, folka, roka, perkusiju, joku, dzejas un mūzikas saspēles noskaņām.

Uz festivāla mūzikas skatuvēm papildus jau izziņotajiem māksliniekiem kāps arī postfolka apvienības "Jauno Jāņu orķestris" un "Zāle", turbofolka vienība "Oranžās brīvdienas", perkusionisti "Zemedunn", folkloras apvienība "Ogas", rokgrupas "Krāsa", "Lapsene" un "Vecās mājas", Latvijas Universitātes koris "Dziedonis", dzejas un mūzikas saspēles duets Marija Luīze Meļķe un Edgars Rubenis, kā arī Ufo ar muzikālu stāvizrādi.

Jau ziņots, ka 2024. gada galvenie festivāla viesi būs "GusGus" no Islandes. Festivālā uzstāsies arī "Dzeltenie pastnieki", "Laika suns", "Jakob Noiman Band", "Inokentijs Mārpls", "Baložu pilni pagalmi", Elizabete Balčus, "Voiceks Voiska", "All Day Long", "Nostra", "Depustūtes", "Mungo’s Hi Fi" no Lielbritānijas, "Abeneko & The Positive Mind" no Tanzānijas, pakistāņu duets "Ashraf Sharif Khan & Viktor Marek" un "BaWN" no Ukrainas.

Programma tiks vēl papildināta gan ar skatuves mākslas, gan kino, gan amatniecības, gan citu aktivitāšu programmu dažāda vecuma grupām.

Mūzikas un mākslas festivāls "Laba Daba" jau trīspadsmito reizi norisināsies LU atpūtas kompleksā "Ratnieki" Līgatnes pagastā, šoreiz – no 12. līdz 14. jūlijam.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!