8. jūnijā Mežaparka Lielajā Estrādē notiks pasaules slavenā popmūzikas dueta “Pet Shop Boys” koncerts. “Pet Shop Boys” ieradīsies Baltijā no Izraēlas, lai sniegtu koncertus visās Baltijas valstīs - 6.jūnijā Tallinā, 7.jūnijā Viļņā un 8.jūnijā - Rīgā.
“Pet Shop Boys” Latvijā uzstāsies koncertturnejas "Nightlife Tour" ietvaros un koncerta klausītāji Mežaparkā varēs baudīt gan grupas populārās un par klasiku kļuvušas kompozīcijas, gan pašus jaunākos hītus, kas iekarojuši topu virsotnes.

Grupas “Pet Shop Boys” koncertturneja "Nightlife Tour" iekarojusi skatītāju uzmanību visā pasaulē ne tikai ar lielisku mūziku, bet arī ar krāšņo un vizuāli iespaidīgo izrādi.

Firmas BDG Latvija koncertaģentūra FBI informē, ka “Pet Shop Boys” koncerta biļetes cena līdz 22.maijam ir tikai 12Ls. Pēc šī datuma koncerta biļetes cena būs krietni dārgāka. Biļetes iespējams iegādāties biļešu tirdzniecības vietās - mūzikas veikalos Randoms un M Daile, universālveikalā Centrs, Mustang veikalos, Vernisāžas ziedu salonā un Shell degvielas uzpildes stacijās. Oficiālais biļešu izplatītājs ir SIA "Biļešu Centrs", tel.7326244.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!