Ceturtdien, 3.jūlijā, Liepājā sākās "Fontaine Festival 2008", kas norisināsies līdz sestdienai. Portāls "Delfi" piedāvā sekot festivāla galvenajām norisēm "foto.delfi.lv".

imageFoto galerija: "Fontaine Festival 2008" 1.diena (1.galerija)

imageFoto galerija: "Fontaine Festival 2008" 1.diena (2.galerija)

"Fontaine Festival 2008" pirmās dienas sākumā uzstājās "Crowd", "Detlef", "Tribes Of The city", " Sonic Steel" un "Dzelzs Vilks". 

Lai arī festivāla apmeklētāju, kā jau darba dienā, festivāla sākumā bija pamaz, tomēr grupas "Dzelzs Vilks" uzstāšanās laikā fani gan iemēģināja no sirds izlēkāties, gan izpurināt matus.

Vakara turpinājumā sekoja meksikāņu ska grupa "Panteon Rococo", kas pamatīgi iekustināja un iekarsēja publiku. Meksikāņiem, kuri, publikas aicināti, atgriezās, lai ilgā improvizācijā nobeigtu uzstāšanos, sekoja dāņi "Rebound Rubies", kuru soliste savukārt kaislīgi aicināja iedzert alu, atzīstoties, ka pati ir "fuckin drunk".

Pēc vieniem naktī naktī uz "Gypsy Camp" skatuves kāpa latviešu ska grupa "Voiceks Voiska", pierādot, ka pie mums māk ska spēlēt tikpat labi, cik Mehiko. 

Ap 1:30 naktī visā Liepājas ostmalā pazuda elektrība, taču "Voiceks Voiska " neapjuka un turpināja koncertu ar "akustiskajiem" pūšamajiem un sitamajiem instrumentiem. Publika turpināja fanot.

Kad elektrība "atgriezās", pie padebešiem aiz Voiceka zibināja, acīmredzot, elektrības pazušanas iemesls. Iemesls pārvērtās par spēcīgu negaisu, sadzenot lielāko publikas daļu klubā, kur uzstājās ne mazāk labas grupas.

Festivāls turpinās, un "Delfi" turpinās sekot tā norisei gan bilžu galerijās, gan īsos aprakstos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!