Radio 'Naba' ēterā, ceturtdien 19. februārī 19:15 viesosies grupa "The Mundane". Grupa runās par jaunāko savā radošajā dzīvē, par to, kā viņiem sokas darbs studijā pie jaunākā albuma un par tuvāko koncertu "Zāļās 4dienas" ietvaros un citiem jaunumiem, portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.
"The Mundane" tika izveidota 1998.gadā Tukumā, kad kopā sanāca pieci puiši. Grupas sākotnējais nosaukums bija "Poky", taču vēlāk grupa ieguva savu tagadējo nosaukumu - "The Mundane". Šobrīd jaunākais darbs ir dziesmas 'Griežam nost' videoklips, kas skatāms gan Latvijas Mūzikas kanālā gan citos medijos.

"Zaļā 4diena" ir pašmāju mūziķu koncertu sērija, ar vēstījumu par dabas un civilizācijas sabalansētu sadzīvošanu. Atmosfēra koncertos iecerēta dabīga un relaksējoša visādos aspektos, lai atsvaidzinātu šodienas nokaitētos cilvēku prātus. Pasākumi paredzēti vienu reizi mēnesī kinoteātra "K-Suns" telpās, ar nemainīgu ieejas maksu - 3,50. Nākamie koncerti notiks 26. martā ar mūziķi El Mars, un 9. aprīlī, kas iekrīt Zaļajā ceturtdienā pēc baznīcas kalendāra, koncertu sniegs Anete.

The Mundane 'Griežam nost'

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!