Foto: Publicitātes foto
Mūzikas industrijas seminārā - festivālā "Tallinn Music Week" (Tallinas mūzikas nedēļa), kas Igaunijas galvaspilsētā norisināsies no 24. līdz 26. martam, no Latvijas uzstāsies "Goran Gora and the Yrs" un grupa "Soundarcade".

Šobrīd ir izziņoti pirmie 44 "Tallins Music Week" dalībnieki, to vidū līdzās latviešu māksliniekiem atrodami arī tādi pie mums zināmi nosaukumu kā "Everything Is Made In China" no Krievijas, igauņu grupa "Ewert and The Two Dragons", somi "Murmansk", un daudzi citi.

"Tallinn Music Week" organizatori informē, ka šogad saņēmuši 280 grupu/solomākslinieku pieteikumus no tādām valstīm kā Igaunija, Somija, Latvija, Lietuva, Krievija, Lielbritānija, Kanāda, Zviedrija, Itālija un Īslande.

Kā komentē grupas Edgars Āboliņš, grupas "Soundarcade" menedžeris: "Ir patiess prieks, ka vienai no spēcīgākajām grupām savā žanrā Latvijā 'Soundarcade' būs iespēja sevi parādīt mūzikas industrijai un mūzikas faniem Igaunijā, kur alternatīvās un smagās mūzikas žanrs ir iecienīts un augstā kvalitātē."

"Tallinn Music Week" norisināsies trešo gadu. Uz pasākumu gaidāmi aptuveni 350 vietējās un starptautiskās mūzikas industrijas profesionāļu no 17 valstīm, kopumā trīs vakaros dažādās Tallinas koncertvietās uzstāsies 100 izpildītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!