Foto: DELFI
Iedvesmojoties no Latvijas Televīzijas iniciētās labdarības akcijas "Top Latvijas Likteņdārzs!", pirmdien, 21. martā, Mazajā Ģildē Kokneses Fonds rīko izcilā latviešu pianista Vestarda Šimkus koncertu un Latvijas mākslinieku darbu izstādi-izsoli, portālu "Delfi" informē LTV pārstāvji.

LTV1 skatītāji akcijas norisi varēs vērot piektdien, 25.martā, plkst. 22:10.

Labdarības akcijas mērķis - ar Likteņdārza tapšanā iesaistīto personību piemēru un tiešu pamudinājumu uzrunāt Latvijas uzņēmējus piedalīties simtgades projekta tapšanā. Šī gada lielais uzdevums - pabeigt amfiteātra izbūvi, tāpēc visi no koncerta un izsoles gūtie ienākumi tiks ieguldīti šī mērķa realizācijā.

Uz pasākumu aicināti tie Latvijas uzņēmēji, kas jau līdz šim ir aktīvi iesaistījušies Likteņdārza tapšanā, gan arī tie, kas nākotnē varētu par tādiem kļūt, kā arī Fonda dibinātāji un sadarbības partneri.

Labdarības akcijas viesis būs arī Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers un Japānas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Takaši Osanai ar kundzi.

Likteņdārzu, kas top uz salas Koknesē, veido 22 hektāri zemes. Ar sabiedrības atbalstu jau izdarīts daudz: bijušas talkas, stādītas ābelītes, izbūvēts perimetrālais ceļš, uzcelts informācijas centrs, pakāpeniski iezīmējas arī skaista dārza aprises.

Pianists Vestards Šimkus, Latvijas mākslinieki, uzņēmēji un LTV aicina: lai Likteņdārzs kā tautas dāvana Latvijai būtu gatava līdz valsts simtgadei, katrs ir aicināts piedalīties!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!