Foto: AFP/Scanpix
Eimijas Vainhausas vārdā nosauktā fonda reģistrācija atcelta tādēļ, ka tiesības uz nosaukumu "The Amy Winehouse Foundation" iegādājies kāds cits, britu medijiem pavēstījis mirušās dziedātājas tēvs Mičs Vainhauss.

Viņš tāpat norādījis, ka nav zināms, kurš ir paspējis patentēt fonda, kura mērķis būs palīdzēt jauniem cilvēkiem, kuri sirgst no kādas atkarības, nosaukumu pirms viņa, jo 18. augustā viņš tikās ar atbildīgajām amatpersonām, lai runātu  par iespējām atvērt šādu fondu. Tagad viņam nāksies fonda reģistrāciju uz laiku atlikt.  

Neraugoties uz nepatīkamo situāciju, Vainhausas tēvs ir apņēmies fondu atklāt un norādījis, ka jau šobrīd cilvēki fonda vajadzībām aktīvi ziedo naudu, taču viņam neesot ne jausmas, kurp lai to pārskaita.

Par Eimijas Vainhausas fonda dibināšanu viņas tēvs paziņojis dziedātājas bērēs.

Jau vēstīts, ka 23. jūlijā savā Londonas mājā mirusi tika atrasta britu souldziedātāja Eimija Vainhausa. Viņas nāves apstākļu izmeklēšana atlikta līdz septembrim, tomēr policija jau nodēvējusi Vainhausas nāvi par dabisku. Dziedātāja sirgusi no narkotiskās un alkohola atkarības un vairākkārt neveiksmīgi no tām ārstējusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!